Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utasítják el a normális fiúkat?

Jaj dárga jó Istenem. Álljatok be melegnek vagy dögöljetek meg egyedül na, mit mondjak mást? Szánaaaaaaaalmas, mikor valakit a neme alapján ítélünk el, azlrt mert találkoztunk egy-két paraszt kivétellel. S titeket mit a bánatot érdekel ha pl. a lányok nagy része válógatos? Hmm? Nem végülis egyel kell maradnotok? 100 éves vén trottyok vagytok a halálotokon, hogy nem vagytok képesek mát várni és mindennek mindenkit elhordotok?
ÉN megmondom őszintén: nem találtam helyesnek eleinte annyira helyesnek a barátomat,de megszerettem amiatt aki ő. Nincs se sok pénze, tanul szóval magára költi ami van, de udvarias, humoros és kiáll mellettem. S nagyon sok fiúnak nagyon rendes barátnője van,de ja, ha nektek nem jön össze akkor az összes lány egy lére megy és mind ugyan olyan. Jobb lenne ha összejönne egy lány veletek, csak azért mert kedvesek vagytok,de nem szeretne? Ez eléggé szánalmasan hangzik.
U.I. : egy szóval se mondtam,hogy nem létezik fordított eset;) de ebbe a válasz szekcióba, alig olyan választ kapni fiúktól akik nem próbálnak minden rosszat a lányokra hárítani.

ma 20:55
"nem találtam helyesnek eleinte annyira helyesnek a barátomat,de megszerettem "
Már nem azért de ez baromság,mivel az itteni nők alapból képküldés után elpárolognak és többet nem irnak neked,tehát hülyeség hogy a belső megszépiti a külsőt,mert ha ez igy lenne akkor az itteni állitólagos normális nők nem viselkednének igy.Üdv a való világban!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!