Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utasítják el a normális fiúkat?
7 es vagyok
Kérem kíméljenek a hülyék én csk ki írtam hagyatok békén! Nem érekel ha le szavaztok, de hagyjatok békén!! Kösz!
Egyáltalán kit nevezhetünk normális fiúnak? Mindenkinek más a normális. Nekem például a humoros, kedves, kissé izmos és helyes pasik jönnek be. Sajna ez van, ezen nem tudok változtatni 🤔
Miért is írtam ezt le? Mert a "normális" fiúk is eléggé válogatnak a lányok terén, de mi vagyunk elhordva mindennek ha válogatni merünk. És kicsit bunkó vagy, ha nem is ismered az illetőt így elitéled, tudod ne az alapján ítéld meg, hogy milyen a viselkedése, amit a környezetének mutat, hanem meg kell ismerni jobban és alapján következtetéseket levonni. Persze vannak ilyenek is, akik bunkók, de ne átlagosíts.
Én is több fiút elutasítottam, pedig normális és kedves volt, de nem
nyerték el a szimpátiámat és eléggé unalmasak voltak és eléggé nyomulósak, ami engem taszít.
Nekünk lányoknak általában azok jönnek be, akik mernek beszélni és írni a lánynak és nem itt gyakorin pityognak barátnő után. Inkább arra törekedj, hogy több mindent tölts a világ megismerésével, legyen egy kisugárzás, amit észre vehetünk. Legyen egy stílusod, mert hiába vagy kedves és normális, ha külső megjelenésed nem megnyerő. Nem utolsó sorban legyen egy téma, amit feltudsz hozni, ha beállna a kínos csend, mert nincs annál rosszabb, ha nem tudtok egymásnak mondani semmit.
Nyugodtan le lehet pontozni, de nem érdekel. Ez egy saját vélemény, ami egyeseknek nem lesz ínyére.
Bár van olyan lány is aki tudja hogy javítani "kell" mivel önértékelés problémái vannak/szemilyiség zavar stb. (Szerintem legalábbis nem nagyon lesz egy egészséges kapcsolata bár ez a problémájáról is függ)
Vagy pedig magasak az elvárásai.Nem feltétlenül külsőre kell érteni.Például elvárja hogy a srác szeressen főzni,komoly legyen,Beszédes legyen stb..Bár nekem a legnagyobb elvárásokm hogy az önértékelése jó legyen.
Plusz hogy ne akarjon megváltozni csak mert mások azt mondják.
(Nem arra gondolok hogy azt hiszed mindenbe jó vagy.Ha nem tudod hogy mik a gyengeségeid és be ismered.Nem is arra gondolok hogy magabiztos legyen)
Azért be kell ismerni hogy egy srác hamarabb össze jön egy olyan lánnyal akinek önértékelési problémái vannak mint bármennyire is a legtöbb normális srácnak vannak ilyen problémái.Legalábbis lány szemszögből így gondolom.Bár néha pár srác "normális"nak tartja magát,de nem az.Például mikor ki írom hogy 14/l a végére és konkrétan 20-24 évesek írnak rám.(Nem minden fiatal lány naív úgyhogy+ők is azt mondják hogy normálisak)Elsőre magadon kell elgondolkoznod utána azzon hogy hol próbálkozhatnál újra lehet csak rossz helyen kerestél.Amúgy is szingliként is lehet boldognak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!