Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek iis volt már ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek iis volt már ilyen érzésetek?

Figyelt kérdés

Őszinten szólva sok fiút érdeklem, de én még annak se adnék esélyt akinek szeretnék, és nem tudom miért csinálom ezt. Sok mindenkit visszautasítok, mert megijedek a kapcsolattól(vagy magasak az elvárásaim es nem felelnek meg😅).

Csak én vagyok ilyen esetleg tényleg változnom kéne vagy még csak fiatal vagyok és nem érzem magamat késznek egy párkapcsolatra?

16/L

A válaszokat előre is köszönöm:)

2019. aug. 2. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak te vagy ilyen, ha majd vágni fogsz rá, akarni fogod. Akkor érezni fogod a különbséget! Nagyon ráérsz, inkább válogass most!
2019. aug. 2. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy vagyok ezzel, sok sráccal beszélgetek és a végén mindig az lesz, hogy rájövök nem is hozzám való. A legutóbbi srác például nagyon unalmas volt szóval megbántam, hogy annyira beleéltem magamat. Az a vicces, hogy én ezt 19 évesen csinálom, szóval semmi baj veled.
2019. aug. 2. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez volt sokáig, teljesen hidegen hagyott mindenki, míg egy nap találkoztam egy sráccal, akit én tökéletesnek mondanék. Nekem legalábbis az volt. A külseje és a belseje is egyaránt megfogott, megtestesített kb. mindent amit én vonzónak találok. Nagyon sok közös érdeklődésünk volt. Amikor vele voltam nem éreztem az idő múlását. Szerettem az apró kis szokásait, hogy amikor zavarba jött bal kézzel beletúrt a hajába. És úgy éreztem, hogy bármit feladnék érte. Nagyon hiányzik

Sajnálom, nem akartam szerelmes regényt írni, csak annyit akartam mondani, hogy ha találkozol a megfelelő emberrel ez az “érdektelenség” hidd el, el fog múlni

2019. aug. 2. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Ne akarj most párkapcsolatot,még nagyon fiatal vagy hozzá.Nem biztos,hogy érzelmileg is elég érett vagy hozzá,és még ott van a suli.Szerezz szakmát,éretteségizz le,menj egyetemre,tsnuljál.Majd jön minden amikor kell,ha nem erőlteted.
2019. aug. 3. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!