Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen elszúrtam mindent,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elszúrtam mindent, mit tegyek/tehettem volna másképp?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel az utóbbi napokban viszonylag sokat beszéltem,éreztem hogy lehetett volna valami és a harmadik napon fel akartam hívni de ő nem akart beszélni mert azt mondta hogy korai még, én utána kicsit kiakadtam (saját magamra) hogy hogy lehetek ekkora balfék és szerintem magára vette. Nemrég megírta hogy nem akar semmit, de előtte tök jól megvoltunk. Én voltam túl türelmetlen? :( Ha igen, most mit tehetek? Úgy tűnik vége
2019. júl. 24. 05:07
 1/2 anonim válasza:
100%
Te voltál túl türelmetlen, szerintem még várjál vele , ismerd meg kicsit jobban.
2019. júl. 24. 08:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Már késő szerintem..
2019. júl. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!