Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elszúrtam?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy lánnyal neten, teljesen jól ment végig, egy hullámhosszon voltunk, ugyanazokat a dolgokat szereti, mint én, de tényleg.. teljesen megegyezik az érdeklődési köre az enyémmel. A lényeg, hogy valahogy kialakult az, hogy eljátszottuk viccelődésként, hogy házasok leszünk, és elképzeltük, hogy miket fogunk csinálni stb... na itt túl bátor lettem. :/ Elkezdtem Neki bókolni, meg olyan helyzeteket felvázolni, amik nagyon nyomulásra utalnak... ez Neki még nagyon új, és bevallom, én sem nagyon csináltam még ilyet, viszont mégis megtettem.

A lánynak még barátja sem volt, nem is volt még hasonló helyzetben, és futótűzként érte a dolog, és megijedt a helyzettől. Ezután lassabban válaszolt, rövidebbeket írt, viszont azt mondta mellé, hogy nincs semmi gond, csak picit megijesztette. :(

Nagyon tetszik a lány, amit idáig ismerek belőle az tökéletes, és most nagyon félek, hogy a rossz első benyomás miatt nem akar majd többet beszélni... most is azon gondolkozom, hogy holnap rá írjak-e egyáltalán, vagy se, mert már félek, hogy zavarom. :( Valaki tud segíteni? :) 17/F

2016. jún. 12. 22:37
 1/7 zóna_pocok ***** válasza:
100%
Irj ra nyugodtan, ha szimpatikus vagy neki akkor egy ilyen nem fogja elijeszteni, meg holnapig alszik ra egyet es kitisztul a feje. Max fogd egy kicsit vissza magad egy ideig, beszelj ugy vele mint elotte es semmi gond nem lesz, alakul magatol tovabb a dolog :)
2016. jún. 12. 22:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Azt mondta, hogy szimpatikus vagyok Neki... de most tényleg félek, mert annyira aranyos, és tökéletes volt idáig, hogy alig hittem el. :O Most meg egy ilyennel elszúrom.. :(
2016. jún. 12. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Picit elragadtattad magad de szerintem nincs semmi veszve. Picit vegyél visszább, tarts pár napig egy pici távolságot, de tényleg csak picit és ha hasonlóan érez, mint te akkor szép lassan közeledj. Sok sikert!
2016. jún. 12. 22:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ^^ Nagyon remélem, hogy még tudok rajta javítani. :)
2016. jún. 12. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaj.Szegyellem magam,hogy vannak ilyen ,,ferfi" tarsaim. -.-
2016. jún. 12. 23:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán érdekel, de köszi, hogy megosztottad velem. :D
2016. jún. 13. 13:03
 7/7 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki hogy neked is új a helyzet,és hogy nem akartad megijeszteni.Probálj óvatosabban viselkedni vele,inkább kedvesen bókolj neki,kicsit romantikusan,a lánynak lehet bejönne :) Lehet sok volt neki abban a pillanatban amiket ítál neki,de elfeljti nyugi :)
2016. jún. 13. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!