Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek (nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek (nagyon elszúrtam) elszúrtam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és egy hónappal ez előtt én is tetszettem neki de akkor nekem ég nem jött be vavagy még nem jöttem rá hogy be jön nekem, nagyon kedves volt velem, és mire ráébredtem ,hoghogy az érzés kölcsönös addigra már nem volt velem olyan kedves mintha feladta volna. Most egy másik lányal viselkedik ugyan olyan kedves én mint elöszőr velem. 😞

2016. febr. 26. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
És itt mi a kérdés?
2016. febr. 26. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Közeledj te hozzá es ha feltűnik neki mond hogy sajnálod hogy nem esett le neked elöbb hogy bejössz neki
2016. febr. 26. 22:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Hogy mit csináljak hogy megint tezszek neki?
2016. febr. 26. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 😊
2016. febr. 26. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mit csinálj? ajánld fel neki hogy megdughat téged, ez mindig bejön 100% garancia, kivéve ha ronda vagy mint a bűn akkor nem adok garanciát..sőt :D
2016. febr. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!