Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónapja szakított velem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja szakított velem a volt barátnőm veszekedések miatt (amiről nem én tehettem) és nagyon hiányzik nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beszélgessek vele, vagy mit tegyek, mert túllépni meg elfelejteni nem tudom, túlságosan szeretem őt. 19/F

2018. jún. 7. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
egyél édeséget az mindenen segit
2018. jún. 7. 13:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért lenne jobb ha azt eszem? :/
2018. jún. 7. 18:17
 3/5 anonim válasza:

Pont azt amit ide leírtál szó szerint mond el neki!

HÁTHA MEGÉRT!

2018. jún. 7. 19:49
 4/5 anonim válasza:

Lehet ,hogy Ő tehet mindenről....

De te mondhatod úgy mintha te lennél a hibás.Ez lehet ,hogy tetszeni fog neki.

Lehet ,hogy nem!

2018. jún. 7. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tehettél róla, miért szakítottatok ezen? Miért nem beszéltétek meg? Hívd fel, találkozz vele, beszéljétek meg. Nincs vesztenivalód, próbáld meg. Ha meg nem hajlandó felnőtt módjára kommunikálni, akkor hagyjad, nem ér annyit, mert később csak több problémát szülne egy ilyen lány.
2018. jún. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!