Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Többi lennt .

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lennt .

Figyelt kérdés
Szóval elég bonyolult a kapcsolatom egy fiúval . 2szer összejöttünk már, aztán veszekedtünk meg minden ,mindig visszatalálunk egymáshoz. Igazából ez az egész egy és fél éve tart és nemrég a tudtomra adta ,hogy soha nemleszünk többek mint barátok . Az a helyzet,hogy 2 nap és szülinapja van és tavaly is írtam neki egy kisebb levél féleséget (nem szerelmest ) és annak nagyon örült éppen az segített ,hogy újra belém essen most is szeretnék neki ilyet írni . Igazából most nemtudom mit csináljak mert tényleg szeretem és boldoggá akarom tenni viszont nemtudom hogy csak idegesíteném-e ... viszont ha nemteszem meg akkor azt fogom bánni . Szerintetek ? Nagyon köszönöm mindenkinek előre is aki segít nagyon megköszönném . Kérlek normális válaszokat adjatok csak !köszönöm

2019. júl. 23. 15:03
 1/3 anonim válasza:
Írj neki egy "boldog születésnapot" - ot,aztán bízd rá, merre alakul ;)
2019. júl. 23. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Hat elore is bocsi de szerintem nagyon fiatal vagy meg a pasikhoz, szerintem talalnal jobb elfoglaltsagot js mint a pasik. Viszont szerintem engedd el a sracot, ne te kuzdj erte halo te vagy a lany , legyen tartasod. Igen lehet orult a levelnek mert aranyos gesztus de szerinem nincs olyan hogy egyszer szeret egyszer nem. Vagy szeretunk valakit vagy nem ez a nagy igazsag. Szerintem probald valamivel lekotni magad es ne irj neki szulinapjara. En nem tennem. Ha tenyleg erdekled akkor nyilvan zavarni fogja ot hogy most megis miert nem keresed ha eddig igen. Es meg az us lehet hogy ő ir rad❤️Sok sikert
2019. júl. 23. 22:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat , még meglátom mi lesz !
2019. júl. 24. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!