Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Micsinájjak? (kérdés lennt. )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pannuszi kérdése:

Micsinájjak? (kérdés lennt. )

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit óvoda óta ismerek és szeretek...

de ezt nem merem elmondani neki...

egyszer már bedobtam egy cetlit a szekrényébe, de 😖😖😖van

#anime #szerelem #micsinájjak
2018. jan. 28. 17:49
 1/10 anonim válasza:
83%
ugye ezt most csak viccbol irtad igy??
2018. jan. 28. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

1. tanulj meg írni

2. ismerkedj, beszélgess vele

2018. jan. 28. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Hogyha azon a cetlin is ekkora helyesírási hibákat vétettél, akkor ne csodálkozz, hogy nem érdekled őt.
2018. jan. 28. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Aki a helyesíráson van fent akadva, azzal ne törődj kérdező, szerintem érthető, és olvasható amit írsz. :) Kérdésre válaszolva: Találkozzatok (Elöttem is írta egyik válaszoló), törődjetek egymással, és lepjétek meg egymást. 16/F Írj privátot, ha kell valami segítség.
2018. jan. 28. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
#4 Lol, hát te aztán jó nagy idióta vagy! Hogyha ez neked érthető, akkor körülbelül te is azon az értelmi szinten lehetsz, mint a kérdező. :D Ja, amúgy neked van életed a Gyakorin kívül is? Csak azért, mert bármelyik kérdésre kattintok, te valahogy mindegyikre válaszolsz, állandóan a te nevedet látom. Kicsit lépj le a netről, mert így be fogsz gyöpösödni. :)
2018. jan. 28. 19:54
 6/10 anonim válasza:
61%

1. Tanulj meg írni

2. Tanuld meg mi az az ANIME aztán tedd kulcsszónak

3. Legközelebb írd le hány éves vagy mert ha pölö 10 akkor mond meg neki belehalni még abba se fogsz ha ő nem szeret. Ha már 15 elmúltál hívd el moziba, vacsorázni vagy ebédelni. Ha ezeket szégyenled vegyél neki csokit, vagy kerülj hozzá közelebb, "barátkozt" vele. Nekem ez a tippem. Sok sikert!

2018. jan. 29. 17:08
 7/10 A kérdező kommentje:

mindenki hülye, aki azt hiszi, hogy nem tudok helyesen írni...

AZT CSAK POÉNBÓL ÍRTAM ÚGY!!!!!

2018. jan. 29. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Csak pár szó van benne rosszul írva, ettől függetlenül érthető.

De nekem már a kukim telibe van azzal, hogy a figyelt kérdéseim közé mindig becsúszik egy érdektelen, értelmetlen kérdés ami teljesen független az animéktől. Jelentem őket, de úgy is mindig lesz egy - két jókedvű, aki oda írja =_=

2018. jan. 29. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Miért...? A kérdés esetleg arról szól, hogy ovis korában beleszeretett egy anime fiú karakterbe... ;)
2018. jan. 29. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös válaszoló, amiért leidiótáztál. Tudod, nem érdekel, nem te mondod meg, hogy mikor segítek, mit csinálok, és hogy hol! Érted már? Tőlem vitatkozhatunk, te jársz rosszul, helyesebben, nem fogok lekopni az oldalról! Mert jó szándékkal vagyok itt, és ne a kor alapján ítéld meg valaki szintjét. És barátom, hogy van e életem. Ahhoz semmi közöd, a magad fajta bunkókat, elítélem.
2018. jan. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!