Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális hogy ennyire oda vagyok érte?
ha nem kezdemenyezel, akkor varhatsz sokaig...
Biztos ezt akarod?
Köszi a válaszokat! :)
Hát volt már rá példa, hogy mondjuk ráírtam a srácra, mert nagyon beszélni szerettem volna vele. De csak ilyen mondva csinált indokokkal. Olyan nem is volt szerintem hogy ő írt volna rám. Mindíg viszonylag hamar lelép a beszélgetésből, de amikor beszélünk akkor vicces és érdeklődő.és mindíg azt mondta, hogy majd még beszélünk...Amúgy azért sem akarok jobban kezdeményezni, mert ő nem egy félénk típus az tuti. Tud beszélni. Ezért is félek, hogy nem érez irántam semmit, mert nem is ír rám. Jó persze becenevet használ meg minden, de azt másoknál is csinálja. Meg ott van az is, hogy még változik ő is meg én is, és bármennyire is fura, én most mondjuk kb egyetemig nem szeretnék senkivel összejönni, mert még nem ez a fontos. Tehát úgy vagyok vele, hogy várok rá. Ha addig is szeretem, akkor ez tuti hosszútávú tud lenni, és akkor talán majd kezdeményezek. Ha nem, akkor hagyom a fenébe és keresek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!