Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A csalódas miatt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csalódas miatt?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok eggyüt a párommal, nagyon szeretem ő is engem. Viszont mindig bennem van egy félés hogy elveszitem őt, vagy csalódom benne, vagy egyszerüen megun... elöző kapcsolatomban nagyon sokat megcsalt, fenyegetett az elozo parom, lehet ez miatt erzem ugy a mostani parommal hogy újra foldre kerulok?, es egyszeruen ez elszomorit hiaba tudom hogy, ritka normalis es meghozza helyes pasi is:) ettol is felek h mivan ha megtetszik neki mas? Tudom nevetseges amit irok😂 de annyira elkap ez a bizonytalansag..
2019. júl. 17. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
mi a kérdés?
2019. júl. 17. 21:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogy miért érezhet igy az ember? Hogy fél elvesziteni a masikat..
2019. júl. 17. 21:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Pedig jó minden , csak megis fejembe felbukkan az hogy mivan ha?!..
2019. júl. 17. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mert bizonytalan vagy önmagadban. Lehet az előző csalódás miatt, de lehet, hogy alapból ilyen vagy. Mindenesetre ne éreztesd vele, ne igényeljél állandóan bizonyosságot, hogy de ugye szeret meg nem hagy el, mert pont erre unnak rá. Egyszerűen csak élvezd. (Nem kellett volna hagynod, hogy "sokat" megcsaljon, fenyegessen az exed, ezt csak egyszer teheti meg, utána röpül.)
2019. júl. 17. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló gyönyörűen kifejtette a mondanivalóját. Jár érte a pacsi.
2019. júl. 17. 22:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat 😊 !!!!!
2019. júl. 18. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!