Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felemészt a hiánya, mit tehetnék?
Egy fiúval az utóbbi egy évben kezdtük megismerni egymást (már jó pár éve ismerem de soha nem beszéltünk) és két hónapja már elmondtuk egymásnak hogy igen többet szeretnénk,teljesen megnyíltunk egymásnak.Konkrétan a legjobb barátnőm mellett ő lett az a személy akinek úgy éreztem tényleg bármit elmondhatok és ez kölcsönös is volt! El is hívott randira...de aztán pár hét múlva amikor szóbahoztam lekoppintott. Azóta nem is beszéltünk..már három hete, de beleőrülök.
Lehet túlzás ezt mondanom de ő volt a lelkitársam, imádtam belsőleg-külsőleg egyaránt! És ez az űr amit itt hagyott bennem... nem bírom.
Mindenki azt tanácsolja hogy felejtsem el de,ha az ilyen könnyen menne..!!:((
Mit tehetnék, hogy lassan de biztosan halványodjon az iránta érzett szerelmem?
18/L
Keress valami hobbit amit szeretsz, ismerj meg más embereket vagy beszélj valakivel akinek kiöntheted a lelked. Valamelyik megoldással lassan, de biztos halványodni fog. A lényeg hogy, ahogy említetted az űrt valami töltse be.
18/F
Néhány évvel ezelőtt velem is volt egy hasonló szitu, most nem igazán írnám le. Habár akkor úgy gondoltam hogy maximálisan megbízhatok benne, jött a pofára esés. Persze nagyon fiatal voltam és nem láttam át a leányzón. Ma visszagondolva nagyon örülök hogy nem jött össze, úgy lezüllött az illető, de akkor iszonyatosan megviselt. Akkor voltam életemben elősször depressziós. Sajnos valószínűleg Nálad is lesz egy hullámvölgy, ilyenkor csak a sablon szöveget lehet hajtogatni. Keress hobbit, bulizz és verd ki a fejedből. Nekem akkor ez még nem adatott meg. Nem lesz könnyű, de sajnos sokan átmegyünk/átmentünk hasonlón.
18/F
Velem is ez volt.
Ez is lesz. Most is, ahogy jön a nyár :)
Keressetek valaki olyat, aki megbecsül:)
Akarom mondani, várjátok meg míg megtalál, a keresve-talált párkapcsolatok nagyon ritkán hosszú életűek sajnos
:) Sok szerencsét mindenkinek ♥
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!