Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, szeret meg és én is öt! Mit tehetnek?
Sziasztok! 3,5 éve voltam együtt barátommal amikor három héttel ezelőtt szakított velem,mert feltekenykedtem... az utóbbi egy évben volt ez főleg probléma,és bár tudom,hogy semmi okom nem volt rá,mégis gyakran belenéztem a telefonjaba,hogy mit beszélget a lány ismerőseivel...emiatt úgy érezte h megfojtom és szakított velem. Mondta,hogy szeret de ezt nem bírja így,én szeretném neki bebizonyítani,hogy valtoztam az elmúlt majdnem egy hónapban,és nem miatta akarok csak megváltozni de magam miatt is. Az első két hétben beszélgettünk majd elmondta hogy nem tudja mi legyen,mondtam neki,hogy két hétig ne beszélgessünk,annyi idő alatt el tudja dönteni,hogy mit szeretne. Elmondtam neki,hogy hogy erzek iránta,hogy miben tudnék változtatni a kapcsolatunkert,és hogy megértem és elfogadom a döntését,bármi legyen is az.
Mi mást tehetnek meg ? :(
Egy kétségbeesett 20 éves lány
Azóta esetleg valami?
Ha nem beszéltek 2 hetig sztem ne írj rá es hagyd h ő keressen. Aztán ha keres az mar szerintem alapbol jo jel es akkor megint elmondhatnad neki ezeket, kiveve ha le akarja zarni akkor ne irj semmit legy higgadt es irjal neki valami olyat h rendben szia es ennyi, ez fogja a legjobban bantani ha ugymond ,,konnyen felfogod" ha nekem ilyen lenne az akit szeretek azonnal visszahuznam magamhoz vagy nemtudom🤷 de ez olyan logikus ez rosszabb neki mintha te futnál és elkenyemlesedne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!