Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vekony joszivu lany, duci joszivu fiu. Mennyire oke ez a parositas?
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 00:32
2/11 anonim válasza:
Ti szeretitek egymást? Gondolom igen. Akkor meg mindegy ki mit mondd a lényeg ti érezzétek jól magatokat a másikkal!:)
3/11 anonim válasza:
Ha szeretitek egymast nem mindrgy milyenek vagytok? Legyetek boldogok egyutt es kesz
4/11 anonim válasza:
Ezt egyszer egy ember már összefoglalta:
,,.. Mindegy mindenki, hogy mit gondol
Nekem csak az számít, ahogyan te érzel,
Nélküled a pokolba az egésszel"
Ebbe szerintem minden benne van.
5/11 anonim válasza:
ha szexnel mem roppantod ossze a lanyt...
6/11 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy szeretik egymást
7/11 anonim válasza:
A duci fiú nem tud szeretni? Állítom a dagi emberekbe több jókedv, vidámság és érzelem szorult. Nem figyelted még, hogy a dagi emberek milyen szuper jóízűeket tudnak nevetni? Ellenben a vékonyakkal, akik puffognak magukban rendszerint.
8/11 anonim válasza:
#utolso, sokszor szerintem is.:)
Egyébként mi ez a sok ilyen semmiféle szar kérdés. Basszus ha szeretik egymást, meg egymásnak tetszenek akkor ez nem kérdés.
Emberek térjetek észhez!!! Ne legyetek gonoszak és ne gondolkozzatok ilyen bugyuta kérdéseken.
A világot jobbá kell tenni, nem rosszabbá.🤦🏽♀️🤷18L
9/11 anonim válasza:
Lehet lepontozni, tudom az igazság fáj. :)
10/11 anonim válasza:
Ez nem az igazság, te ostoba! Az igazság az hogy legyen bármennyire is jószívű a lány, neki is jár a boldogság és nem fog egy hülyegyerekkel együtt maradni. Aki magával sem képes törődni az mással sem fog tudni. Erre figyelmeztetik majd a körülötte élők is, így lesz egyre cikibb malacka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!