Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lecci adjal tanacsot. Jo?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok es csak 1 lannyal jartam az is csak 1 honapig tartott es most nagyon szeretnek baratnot csak nem megy. Amugy 176 cm magas vagyok es 100 kg2017. dec. 7. 20:12
1/6 anonim válasza:
Én egy nyelvtankönyvet ajánlok tanácsként. :)
2/6 anonim válasza:
Igazán tudhatnád, hogy a lécci-t 3 c-vel írják:D
Ám mi köze van a kérdéshez a súlyodnak és a magasságodnak?
3/6 anonim válasza:
Gyurjál mint az állat minimum 30kg felesleg van rajtad az biztos. Ne egyél annyit és kezd konditeremmel tudsz változtatni ha akarsz. És csak épitö jellegü kritikának irtam.
4/6 anonim válasza:
30 kg felesleg WTF.... 3-as hülyeségeket ne hordj össze, mivel nem írt mellé semmi féle izomtömeget, se bármilyen indexet ami alapján ezt állíthatnád...
Én 170 vagyok és én vagyok 70 kiló, karatézok már mióta az eszem tudom, a kérdező lazán normálisan tud kinézni 80 kilósan is ha olyan a genetikája példa rá Scott Adkins aki 178 magas és 80 kilos... De ha jó párral több lenne az se nagyon tünne fel.
5/6 anonim válasza:
Jó. Ha normális barátnőt szeretnél, akkor leginkább a helyesírásodon kéne változtatnod. Én valószínűleg nem jönnék össze olyan fiúval, aki a "légyszit" "lecci"-nek írja. Arról, hogy a mondatközti írásjelek nem dísznek vannak a mondatban, már ne is beszéljünk. Azt még el tudom fogadni, hogy lusta vagy ékezetekkel írni. Több tanácsot ennyi információ alapján nem tudok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!