Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányokra van szüksége egy tinédzser fiúnak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nem volt még barátom.Gondolkoztam hogy ennek mi lehet az oka és elkezdtem diétázni egyelőre remekül haladok vele már 4 kilóval kevesebb vagyok pedig még egy hónap sem telt el hogy elkezdtem.Nagyon szeretném már azt érezni hogy valaki szeret, törődik velem, de úgy gondolom ,hogy addig ameddig nem adom le a felesleges kilókat addig nem lesz nagy sikerem. Most viszont kiváncsi vagyok ,hogy nektek mint tinédzser fiúknak , külsőleg belsőleg milyen lány jön be.Egyet kérek ne álszenteskedjetek avval, hogy csak a lélek a fontos , mert mindenki elöször a külsőt nézi meg,abba szeret bele, utána ismeri meg jobban az adott ember lelkét.2019. júl. 7. 21:54
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat😀 Hát igen , már nem csak külsőre épitek, hanem belsőre is.Próbálok kedvesebb lenni, mosolygosabb stb stb de megmarad az az énem aki vagyok. Eddig a fiúk játékszere voltam , így hát tényleg nem tudom milyen lehet igazán "szeretve" lenni egy fiú által.Mikor végig nézek az utcán átlagba a tizen évesek és a huszon évesek körében olyan párocskákat szoktam látni , ahol a csaj vékony, a pasi meg változó alkatú. És nálam is. Az én körömbe, általában a vékony alkatúak vannak előnyben részesítve. Úgyhogy ,nem tudom elképzelni hogy a 21.században nem számitana az alak.
2019. júl. 7. 23:39
12/16 anonim válasza:
Legfontosabb az alak, csak alszenteskedunk :D
13/16 anonim válasza:
Igazából az alap dolgok a legfontosabbak, mint a kedvesség, meg ilyenek, de az is szem előtt tartandó, hogy legyen egy-két közös téma/tevékenység, amiben mindketten az örömötöket leli. Szóval, ha pl.:szeretsz rajzolni, akkor járj rajzszakkörre, vagy ha sportolni, akkor arra a bizonyos sportra. Így olyan emberek közé kerülsz, akkikkel lesz legalább pár közös téma, vagy egy kis szerencsével több is. 17/F
14/16 anonim válasza:
17 éves lány vagyok.
A külsőmmel állítólag nincs baj, mert mások szerint szép vagyok, és csinos(nagy mellem van, ami állítólag tetszik a fiúknak), viszont még így sem volt kapcsolatom. Buta sem vagyok, szóval úgymond nincs velem baj, mégis egyedül vagyok.
Szerintem nem kell sietned. Értem én, hogy már vágysz valaki törődésére, és szeretetére, de ne azért legyél szerelmes, mert unatkozol, hanem amikor itt az ideje.
Remélem hamarosan megtalálod az igazit, és boldogak lesztek!
15/16 anonim válasza:
Ha flegma, különösen rosszindulatú, lekezelő, lehet akármilyen jó csaj, senkinek sem kell. Maximum egy éjszakára.
16/16 anonim válasza:
Fiatalok vagytok még. Bár én is. De előbb utóbb lesz párotok!☺ Sokan csak azért jönnek össze valakivel hogy legyen mellettük valaki. Nekem is lehetett volna már 4 barátnőm meg netrol is 4-5 lány nagyon szeretett volna többet. De csak azért mert maganyosak voltak + megkaptak azt a torodest amire vagytak a netesek sztem. Az elobeliek meg szerelmesek voltak belem. Mégis itt vagyok 19 evesen 0 barátnővel a hatam mogott...:D. Nem mondom utólag osszejonnek nemelyukkel. A lenyeg h ne legyetek eroszakosak es ne siettessetek semmit sem szerintem. 😊 Egyet ertek a 82%-os lánnyal😇 A legfontosabb hogy legyetek igazi nők mind belsore mind kulsore!❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!