Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányokra van szüksége egy tinédzser fiúnak?
Én is 16 éves lány vagyok, viszont vékony, homokóra alkat, mégse volt még sose senkim, és nem úgy néz ki hogy lesz is mostanság 😅
Szóval szerintem úgymond tényleg nem a testalkat a fontos hanem a személyiség, mert pl van akinek a telt lányok jönnek be. Tudom nem egészen ez volt a kérdés meg igazából fiúkhoz szólt de azért gondoltam leírom 😂
Nem tudom felfogni épp ésszel, hogy ez a barát/barátnő téma már mindkét nem oldalán hatalmas nehézséget okoz. -.-""
Hallgass az előttem szólókra! :)
Külsőleg:
lehetőleg 170cm alatt, a kg nem érdekel ha 75-nél kevesebb de nem anorexiás(legyen mit fogni azért)
Hajszín, szemszín általában pont nem érdekel, hogy milyen
Belső(jobban számít [kb 70%]):
Ne legyen buta mint a föld tehát lehessen vele beszélgetni normálisan és ne csak egy igen/nem legyen mindenre a válasza, legyen mindenről saját véleménye
Ne legyen túl komoly, lehessen vele viccelődni az meg mégjobb ha a feketehumort is érti
Ne legyen bunkó másokkal velem meg főleg ne(a piszkálódás nen bunkóság)
Ha valaki nem jó valamiben akkor ne lenézze, hanem inkább segítsen neki
Ne legyen ilyen divat depis
Ja és most kb ennyi ami eszembe jut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!