Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A baratnom jobbat erdemel,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom jobbat erdemel, mint en? A tobbi lent

Figyelt kérdés
Tehat en es a baratnom 4honapja vagyunk egyutt. Mindketten 18 evesek vagyunk. Ugy jottunk ossze,hogy az utcan leszolitottam es kesobb randiztunk stb. 1honap elteltevel fekudtunk le,es itt jon a baj...nekem 11/3cmes farkam van...eleg kicsi. Es en szuz voltam elotte...de lattam rajta hogy nem igazan elvezi,pedig mindent beleadtam..elmenni is alig birtam...szornyu erzes visszagondolni is ra..de utana tobbszor is szeretkeztunk es talan mar egesz jol megy es meg o is elvezi...de itt jon a kerdes: ha egy nagyobb farku sraccal lenne egyutt akkor jobb lenne neki? Mert ugye tobb jelentkezoje is van,sokszor mennek oda hozza udvarolni is.. A farkam mereterol nem beszeltem vele,de tobbszor emlitette hogy ugyes vagyok...es meg annyi hogy nagykepuseg nelkul kimerem mondani hogy mindketten jol nezunk ki,sportos az alkatunk stb. En nagyon szeretem,a legjobbakat szeretmnem neki..talan ugy lenne a legjobb ha atadnam a helyemet egy masik palinak,hatha o jobba tudna tenni, az eletet a szex oromevel..
2019. júl. 6. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Ha a barátnőd,akkor valószínű szeret téged úgy,ahogy vagy!Beszélj róla h neki mi nem jó,erről is,h piszkálja e h neked kivsi!Ha megbeszélitek és ő elfogadja/nem gond neki h kicsi,akkor fogadd el te is!De vannak más módszerek is,amikkel kitudod elégíteni!!
2019. júl. 6. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsi*
2019. júl. 6. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Figyeld te legalább gondolsz szex közben a barátnőd érzéseire, nem csak a sajatodera hogy neked mi jó, meg nem vagy ellszalva a képességeidtol

beszelgessetek errol ha kell sokat, probalj ki mindent, hogy jo legyen

ez nagyon sokat jelent

2019. júl. 7. 20:33
 4/4 Laylah ***** válasza:

Ízlések és pofonok, nem minden lány szereti, ha a méhszáját bökdösik. Páromé átlag feletti mind hosszra, mind vastagságra (az átlag 13-14 cm hossz!), az ő exe szerette, hogy a méhét bökdöste vele, nekem viszont kifejezetten fájdalmas, ezért sajnos a kutyapózt hanyagolnunk kell, vagy legalábbis odafigyelést igényel a dolog részéről, nem lehet olyan hevesen mint szeretné(nk).

Ugyannakkor nekem is volt 10-11 centis méretű pasim. Tény, hogy volt jobb is, viszont a méreteit mindig igyekezte a legjobban kihasználni, valamint alaposabb előjátékkal, kényeztetéssel kompenzálni, soha egy rossz gondolatom sem volt a méretei miatt a szexuális életünkről. Csak az zavart, hogy nagyon hamar ment el mindig, mert én kifejezetten nehéz eset vagyok ilyen szempontból.

2019. júl. 9. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!