Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom jobbat erdemel, mint en? A tobbi lent
Figyeld te legalább gondolsz szex közben a barátnőd érzéseire, nem csak a sajatodera hogy neked mi jó, meg nem vagy ellszalva a képességeidtol
beszelgessetek errol ha kell sokat, probalj ki mindent, hogy jo legyen
ez nagyon sokat jelent
Ízlések és pofonok, nem minden lány szereti, ha a méhszáját bökdösik. Páromé átlag feletti mind hosszra, mind vastagságra (az átlag 13-14 cm hossz!), az ő exe szerette, hogy a méhét bökdöste vele, nekem viszont kifejezetten fájdalmas, ezért sajnos a kutyapózt hanyagolnunk kell, vagy legalábbis odafigyelést igényel a dolog részéről, nem lehet olyan hevesen mint szeretné(nk).
Ugyannakkor nekem is volt 10-11 centis méretű pasim. Tény, hogy volt jobb is, viszont a méreteit mindig igyekezte a legjobban kihasználni, valamint alaposabb előjátékkal, kényeztetéssel kompenzálni, soha egy rossz gondolatom sem volt a méretei miatt a szexuális életünkről. Csak az zavart, hogy nagyon hamar ment el mindig, mert én kifejezetten nehéz eset vagyok ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!