Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem érdemel meg?
Van egy fiú aki hát nem nagyon merte kimondani érzéseit, de mind a ketten céloztunk arra, hogy tetszünk egymásnak.
Mondta hogyha lenne kedvem, akkor találkozhatnánk valamikor.Bele is mentem és mondta, hogy majd megbeszéljük.
Aztán kis idő elteltével elhívtam én egy találkozóra.
Ott beszélgettünk, meg megfogta a kezem, simogatta a hajam és átölelt.
Aztàn találkozó után beszélgettünk, sőt minden nap beszélgettünk.Most van a második napja, hogy nem beszélgettünk.
Általában én kerestem őt, de volt hogy ő keresett engem.Napközben sokszor fent van sokáig, de mégsem válaszol, vagy ír.Aztán délutàn van dolga és utána csak este ír, nagyjából ugyan olyan időben mindig és csak 1-2 órákat beszélünk.
Itt érdeklődik, de speciál tegnap sem, meg ma sem írt és én úgy érzem, hogy nem kéne vele foglalkoznom ezek alapján.
Tudom lehet, hogy dolga van, de sok olyan ismerősöm van akinek sok a dolga és elfogadom, illetve várok.
Ti mit gondoltok ezek alapján?
16/F és 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!