Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszeretem az egyik barátnom exébe?
Az osztályban sok lány nem nagyon bír engem, de ezzel a lánnyal jóban vagyok. Nem mondom, hogy legjobb barátnők vagyunk, de ő egy kedves, segítőkesz lány, és ő is kedvel engem, meg én is őt. Viszont beleszerettem ennek a lánynak az expasijába. Már hónapok óta nincsenek együtt, és azóta ez a lány már más fiúkkal is együtt volt, de még mindig az után a fiú után sír akibe most beleszerettem. Hiába volt már azóta több fiúval is, még mindig őt szereti. És amikor a fiú nem hallja mindig róla beszél, és mindig felakarja hívni a fiú figyelmét magára. És ha jól látom ez a fiú is érez még valamit a lány iránt, mert ha szóba kerül a fiú előtt a lány akkor a fiú egyből tereli a szót, és egyből átmegy más témába, de ugyanakkor egyben látszik is rajta, hogy még mindig érdekli,hogy mi van a lánnyal. Viszont ez a fiú igazi csajozó gép, tehát rám is szokott kacsintgatni, meg flörtölni velem. És ezt sokáig csinálta velem, sokáig flörtölt és viccelődött velem és az lett a vége,azt érte el vele, hogy beleszerettem.
De nemtudom mitcsináljak. Én nem leszek soha olyan neki mint az a lány, azt meg nemakarom, hogy csak egy lány legyek számára aki feledteti vele a régit. De nagyon beleszerettem, és szívesen adnék neki jeleket, de félek. félek, hogy az a lány megtudja, hogy én flörtölök a volt pasijával, akiért még mindig oda van es a fiú is érte.
És ezáltal nem akarom, hogy a lány mindenkinek kibeszéljen,ígysincs sok barátom.
De nagyon beleszerettem ebbe a fiúba. És ha a szívem után megyek, azt érzem nekem is kéne jeleket adnom a fiúnak, hogy bejön, és akarok is jeleket adni neki, mert akarom őt. De ha az eszemre hallgatok, akkor elkell őt felejtenem. De mégis hogyan felejthetnem el? Az osztálytársam, és így minden nap látom, ez mégjobban megnehezíti azt, hogy elfelejtsem. Így még nem éreztem fiú iránt eddig soha, esküszöm! De nagyon szégyellem magam emiatt, mert így olyan mintha becsapnám a lányt, mert ő megbízik bennem és én meg elárulom őt azzal, hogy beleszeretek az exébe.
Bocsi a helyesírási hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!