Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van baratnom de mast szeretek?!
Figyelt kérdés
Szoval van baratnom akit sajnos soha nem szerettem ugy ahogy kellett volna, pedig mar eleg regota egyutt vagyunk.
Probalkoztam de nem ment..
Par honapja megismertem egy lanyt aki teljesen elvarazsolt.. nem tortent koztunk semmi olyan o megmondta hogy ezt nekem kell tisztazni magamban o ebbe nem maszik bele.. oda vagyok erte, teljesen mas mint eddig barki. Szakitanom kell de felek hogy nagyon ossze fog torni, viszont en ezt mar igy nem akarom. Szerintetetk mit tegyek?
2018. aug. 12. 00:07
1/2 anonim válasza:
Akkor talán véget kellene vetni annak, ami nem működik. Mert ez így egyikőtöknek sem jó hosszú távon.
2/2 anonim válasza:
Istenem... Még a végén te leszel az áldozat nem? Szakíts már azzal a szerencsétlen lánnyal, legalább hamarabb túl lesz rajtad. Nem is értem minek jöttetek össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!