Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy megtetszik egy fiu es a baratnomnek is es annak a fiunak megtetszik a baratnom is?
Figyelt kérdés
ritkan van az hogy megtetszik egy fiu vagy szerelmes leszek valakibe es ezeket soha nem mondom el senkinek es nem is merek rairni a sracra..de a baratnomnek is megtetszik ugyanaz es egyfolytaban aradozik rola..tudni kell a baratnomrol hogy egyszerre tobb ember is tetszik neki vagy mindig mas..es a multkor mondtam neki h azert nekem is hagyhatnal valasztekot es megkerdi tolrm h mer tetszik balazs(nem ezba neve csak kitalaltam) en meg nem merem elmondani neki hogy igen es ezert aztmondtam h nem.De a baratnom ra ir es beszelgetnek meg minden es elbe egyfolytaban flortolnek meg minden neten is..es az egyik ismerosom aztmondja h csak csufsagol vele a srac..de nekem ez nagyon nem ugy tunik..es mindig ez tortenik akarmikor megtetszik egy fiu..mit csinaljak es mert van ez?2018. ápr. 7. 21:22
1/1 anonim válasza:
Mondjuk mond meg végre a barátnődnek hogy tetszik az a fiú. Miért nem mered neki elmondani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!