Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Arrol lenne szo hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dsaffas kérdése:

Arrol lenne szo hogy nem engedik a baratnomnek h velem legyen. Tobbi lent mit tegyek?

Figyelt kérdés

6honapja egyutt vagyunk nagyon szeressuk egymast en 16/F ő 15/L

Az apja azt mondta nem nekem hanem neki h soha nem fogja megengedni h velem legyen azt mondta hogy barki csak en nem.. Felig roma srac vagyok o benne is van roma baratnombe az apja ismeri családunkat engem csak latasbol de ha valaki ram nez nem mondja meg felig roma vagyok es aza lenyeg h nagyon ritkan tudunk talalkozni mert itt ahol lakunk ebben a varosban ha valaki meglat minket egybol megy a pletyka ez az apja megtudja szival titokban vagyunk egyutt .. De egymast meg nem akarjuk elhagyni szerelmesek vagyunk

Sztem elitelt engem az apja ilyen olyan cigany vagyok.. Pedig nagyon normalis vagyok nem bantok noket soha nem iszok nem drogozok nem egy

Nem tudom miert ilyen az apja..szerintetek mi lehet vlm a baja??

lepukkat hazban lakom szuleim is jo helyen dolgoznak szoval anyagi problemak se nincsenek

Elore is koszonom a valaszokat.

2017. aug. 25. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert félig cigány vagy, ezért - és nem bántásból, de a népcsoportod neve cigány, nem roma :)

Tudod, sokan nem fogadják el a dolgot, és rengetegszer okkal.

Nekem is volt félcigány barátnőm, normális, kedves csaj, de sulinkba járt idióta is közülük.

Ez van, sajnos vagy találkoztok titokban, vagy sehogy.

2017. aug. 25. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
A csajba is van roma vér, ez a rasszizmus egy érdekes fajtája akkor..
2017. aug. 25. 15:08
 3/8 A kérdező kommentje:
2. Valaszolo nem lett volna muszaly "ciganyt" irni ne csodalkozz ezert a "ciganyok" ugy bannak vld na de mind1 koszi a valaszt szerelmhez sztem meg semmi koze a nepcsoportnak es az apjanak a viselkedese egyik legnagyobb cigany!
2017. aug. 25. 15:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Elnezest 1. Valaszolot akartam*
2017. aug. 25. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod az apjára, hogy az egyik legnagyobb cigány, akkor ne csodálkozz, hogy nem komáz téged.
2017. aug. 25. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Rögtön lejött az írásodból, hogy cigány vagy. Nem tudom, mi lenne a legjobb. A csajod még kislány és esélyes, hogy megbékél apucival, ha most még lázad is. Nincs nagy jövője a kapcsinak. Az apja pedig 1 rasszista szar.
2017. aug. 25. 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo..

Nem bekel meg "apucival" soha azt mondta mindig velem lesz orokre..

Ha szembe kell szalljon az apjaval akkor is engem valaszt

2017. okt. 15. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon naiv vagy.
2017. okt. 15. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!