Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni ha a szülők...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha a szülők nem engedik hogy eggyütt lehessunk?

Figyelt kérdés

18F

14L

2017. máj. 12. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Ha nagyon szeret téged a fiú, szerintem meg fogja oldani, a szerelmet nem lehet korlátozni. Gondolom a korkülönbséggel van a bajuk... Mondhatnám, hogy együtt (a barátod és a szüleid is ott legyenek) próbáljátok megbeszélni, de ezen már túl lehettek.
2017. máj. 12. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
nálatok taliztok, nem a lánynál, kész xd
2017. máj. 12. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyan ennyi idős voltam, amikor összejöttem a volt barátommal. A szüleim utálták, folyamatosan veszekedtem velük, amíg szétzilálták a kapcsolatunkat. Összesen fél évig voltunk együtt, de most (még 3 év után is) szeretjük egymást, viszont a szülői nyomás túl nagy volt...

Próbáljátok meggyőzni a szülőket.

2017. máj. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!