Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/F Tetszik egy 13 éves lány és már voltunk is eggyütt de szakitott velem mert szerinte túl idős vagyok! Szerintetek is? Szerintem nem a kor szamit! .
Mindketten nagyon fiatalok vagytok és csak 2 év van köztetek. Talán nem te vagy hozzá idős. Hanem ő éretlen még nagyon egy kapcsolathoz. Ami 13 évesen teljesen érthető is.
Remélem nem szexuálisan voltatok együtt :S
Gyerekek,hova rohantok?Bocs de nem 13 és 15 évesen kell kapcsolatot létesíteni...mire oda kerülsz h házasság,unni fogod...
Amúgy,én is csak remélni merem h nem feküdtetek le egymással...mondjuk akkor érthető lenne h miért tartózkodik tőled.
"Bocs de nem 13 és 15 évesen kell kapcsolatot létesíteni...mire oda kerülsz h házasság,unni fogod... "
- Ekkora marhaságot még nem olvastam itt, pedig pár éve idejárok... gondolom valami bölcs, világot látott huszonéves véleménye ez, vagy egy unatkozó kismamáé (vagy mindkettő?).
jártak - titokban.
- ne piszkáljátok a hősszerelmest, van elég baja most :((
Szerelem, szerelem,
Átkozott gyötrelem,
Mért nem virágoztál
Minden fa tetejen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!