Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meleg vagyok és tetszik nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok és tetszik nekem egy fiú. Hogyan beszélem meg vele ezt?

Figyelt kérdés
Szerintem ő is meleg de nem vagyok benne biztos.

2019. júl. 3. 00:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%
én örülök neki több nő marad :'D
2019. júl. 3. 00:44
 2/14 anonim válasza:
74%
Próbálj neki olyan kérdéseket feltenni amivel rá veheted hogy mit gondol a melegségről de ne ezt kérdezd amit leírtam nyílegyenest mert szarul fog mindkettőtök számára elsülni,de azt simán kérdezheted tőle mit gondol a lányokról volt e már komoly kapcsolata hajrá ne add fel ,szorítok !:))
2019. júl. 3. 09:02
 3/14 anonim válasza:
64%
Szerintem is ahogy az előző válaszíró mondta. Próbáld meg ilyen kisebb kérdésekkel megtudni hogy mi a helyzet nála.
2019. júl. 3. 11:56
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
És akkor mi van? Megkérded
2019. júl. 3. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Tegyél kis gesztusokat, amit hogyha meleg akkor viszonozni fog, ha hetero akkor pedig egyértelműen nem fog viszonozni, vagy rosszallóan néz, de nem lesz ciki. Olyankor a gondolok hogy pl beszélgetés közben érj hozzá, simítsd még a karját, paskold meg a vállát, egy idő után mehet tapizósabban, közben flörtölhetsz vele, például azt mondod ,,hű, te szoktál gyúrni? Nagyon ki vagy pattintva" és közben megszorítod kicsit a bicepszét. Ha meleg, akkor veszi a lapot és ő is csinál majd ilyeneket, ha hetero akkor látni fogod hogy zavarba jön, de nem lesz ciki, mert ez egy normális beszélgetés része is lehetne.
2019. júl. 3. 17:23
 6/14 anonim ***** válasza:
2%
Beszélgess vele, aztán mond meg neki, hogy tetszik neked. Ès, hogy szerelmes vagy belé. Aztán meg csókold meg. Hátha sikerűl, és hátha kiveri az összes fogadat :D!
2019. júl. 3. 20:36
 7/14 anonim ***** válasza:
8%
Remélem nem én vagyok az XD. Én nem vagyok meleg, hagyj békén.
2019. júl. 3. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Havhetero,akkor felesleges tudtara adni hogy meleg vagy,,,lehet tudja is,,,ha pedig o is meleg,akkor elobb utobb szavak nelkul is rajottok .
2019. júl. 4. 07:36
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

Utalgass rá finoman.

De egyébként ha nagyon jó kapcsolatban vagytok én elmondanám neki kerek perec hogy mi a szitu. Nincs olyan amit normalisan meg ne lehetne beszélni

2019. júl. 4. 14:58
 10/14 anonim válasza:
69%
Szerintem kérdezz rá hogy mi a véleménye a melegekről.Kezdjetek el erről beszélgetni.Utánna ha jól reagál próbáld meg neki kimutatni.
2019. júl. 4. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!