Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek az ilyen fiukat?
Figyelt kérdés
Szeret gondoskodni,érzelmes lelkizős tipus,nincsenek a túl nagy vágyai és nagyon zárkozott2019. júl. 2. 20:28
2/6 anonim válasza:
Alapvetően bírom az érzelmes fiúkat, de azért ebből a típusú fiúból is van sokféle. Ahhoz kéne ismerjem a személyiségét hogy egy ilyet megmondjak.
3/6 anonim válasza:
Szeretem ha lelkizős de szerintem nem jó ha NAGYON zárkózott
4/6 anonim válasza:
Jó ha érzelmes és lelkizős, de ne vidd túlzásba mert az gáz tud lenni ha egy fiú már nagyon érzékeny. Az se jó ha olyan vagy mint egy állat, akit nem érdekel semmi és úgy állítja be mintha nem lennének érzései, akkor már inkább egy lelkizős fiú.
5/6 A kérdező kommentje:
Csak a nagy nyilvánosság elött vagyok zárkozott ha találok egy jo társaságot akkor képes vagyok megnyilni
2019. júl. 2. 22:49
6/6 anonim válasza:
Szerintem ez egy abszolút jó tulajdonság, én is ilyen vagyok. Ha nem ismerem a társaságot akkor nem vagyok túl nyitott de a baráti körömben akikkel jól érzem magam na velük igazán önmagam vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!