Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csókolózásnál szeretitek, ha szívja a párotok az ajkaitok? Hogy esik jól? Mit szerettek közben? Cuppogás?
16 éves fiú vagyok és az érdekelne, hogy vannak-e olyan lányok akik szeretik, ha finoman szívják az ajkukat. És mondjuk ha ebbe belevezetik a fiúk a nyelveset vagy csak a szájra puszit, és úgy cuppog az úgy jó érzés nektek? Valaki nem szereti a cuppogást?(Gondolok itt nem tömegben, hanem kettesben vagytok)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Az fontos hogy mióta vagytok együtt?
Ha szerelmesek vagyunk a párunkba akkor szeretjük, igen.-a többség szerintem. Persze nem biztos. De csak is kettesben.
Én pl nem szerettem soha ha a srác túlzottan nyálas. Meg ha nagyon nyelvvel csókolózik.
én úgy vagyok vele, hogy vele vagyok, mindent élvezek, amit csinál. :)
nyilván nem kell nyálátömlesztést végezni, mi például nagyon nyálasan csak együttlétekkor csókolózunk. én szeretem, ha szívja az ajkaimat, de ízlések és pofonok. :) próbáld ki, ha a lánynak nem tetszik, hidd el, tudni fogsz róla! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!