Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem azt hogy kerül és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy kerül és miért viselkedik így? 23/f

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel egy időbe jól elvoltam.sokat mosolyogtuk , szemezgettünk egymásssal sőt még kedveskedtem neki és mindig kedves is voltam vele.. az utóbbi időbe úgy viselkedik velem mintha idegen lennék neki,mintha már nem érdekelném.Közömbös lettem neki..A társaság többi tagjával nyitottabb azt látom és úgy érzem mintha engem kizárna ..
2019. jún. 28. 18:28
 1/2 anonim válasza:
Eljàtszodtad az esélyed nàla ha tetszel egy lànynak és időben nem lépsz akkor elveszti az érdeklődést íràntad
2019. jún. 28. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu... :D

Csak én a másik oldalról tudok mesélni; volt egy srác, aki egészen tetszett, egész sokat beszélgettünk meg viccelődtünk, és szerintem érezte, hogy bejön nekem, ráadásul ő is ilyesfajta jeleket küldött felém.

Viszont egyik napról a másikra lett egy barátnője, akivel állandóan egymást falták, rossz volt nézni. :(

Szó volt erről a bizonyos fiúról a lányok körében, és kiderült, hogy több lánynak is csapta a szelet egyszerre, és hallottam róla... történeteket...

Tehát egyszerűen ignoráltam. Azóta nem is nagyon köszönök neki, és lehet, hogy kicsit túl bunkó is voltam vele néha, de őszintén szólva megérdemli a nyomorult.

Nem lehet, hogy valami hasonló történt veletek is? Persze neked gondolom nem lett hirtelen barátnőd; de ha mondjuk látta, hogy mással beszélgetsz, vagy hallotta egy "érdekesebb" beszélgetésed részleteit, vagy egy rólad szóló régebbi, rossz történetet, akkor lehet, hogy begbántódott... :/

Sok sikert :)

2019. jún. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!