Miért viselkedik így a kutyám? Miért kerül? Többi lent
Sziasztok!
Röviden:
- Jött egy ideiglenes kutyus. Jól kijönnek, de a szóban forgó kutyám nem nagy barátkozós.
- Iszonyú szófogadó, nagyon lelkes, de mostanában kevés volt a kétszemélyes közös akció...
- A hasát elkezdte félteni tőlem. Mindig mindent megcsinálhattam vele. Már 2x voltam vele dokinál, semmi rendelleneset nem talált.
De olyan szinten félti a hasát, hogy ha simogatom, elég csak ránéznek arra a területre, ami nekem gyanús, és már megy is arrébb...
- Tegnap (nyilván az ő érdekében) rendesen átvizsgáltam azt a területet, nem találtam semmit.
De azóta végképp bújik be a konyhai ülőke alá, onnan a bokor alá, aztán vissza az ülőke alá,...
- Advantix-szal voltak becsepegtetve, de nagyon nem vált be, rengeteg kullancs volt bennük, ezt sem hagyta kiszedni!!! (Ilyet sem csinált eddig!)
Most van rajta kullancs elleni nyakörv, de nem ájultam el ennek a hatásától sem...
Elképzelhető, hogy kullancs van a háttérben?
- Vagy pszichikai tünetek lehetnek ezek?
Még kb. 25 nap van hátra a vizsgáim végéig, addig sajnos esélytelen, hogy kétszemélyes akciókat szervezzek, de utána arra gondoltam, hogy egyrészt újra agilutyznénk - de ezt most csak drágábban és 1 óra autózással tudjuk megtenni -, másrészt indult a faluban egy kutyasuli, és ott vadászmittudomán mi is van...
Kotorék keverék, lehet, hogy ez helyre tenné a kapcsolatunkat?
Amúgy ha feladatot kap még mindig lelkes...
Csak valahogy nagyon furcsa ez a viselkedése...
(Ja igen természetesen nem verem vagy ilyesmi, kizárt, hogy tartana tőlem... De látszólag nagyon megviselte, hogy a hasánál matattam.)
A doki mondta, hogy ez elő szokott fordulni ivartalaníttatás után... - szuka kutyáról van szó.
De ha ez a gond, akkor egyrészt miért fél évvel a műtét után jött elő, másrészt hogy lehet kihozni őt ebből az állapotból?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!:)
Kedves első, ez nagyon megnyugtató! Akkor valószínűleg csak ennyi a gond... Így tulajdonképpen még jó is, hogy nem most viszem abba az új közösségbe...:)
Második, Neked is köszönöm, a pszichológussal még várok, de nem zárkózom el semmi elől!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!