Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez egy lanynal?
Figyelt kérdés
Nagyon szoros kapcsolatban voltunk minden mukodott koztunk,minden nap beszelgettunk, randizgattunk, testi kontakt megvolt, lelkizes, bizalom kialakult, de mar tobbszor probaltam felszedni es nem akart kapcsolatot.Sokaig az exe miatt szomorkodott es egy ideig azert.Egyszer ugy gondolta hogybad eselyt hogy hatha elfejti az exet mellettem, de megse adott. Legutoljara amikor megprobaltam, 2 honappal ezelott kb akkor megkerdeztem tole hogy akarja e most hogy egyutt legyunk. Azt mondta hogy mondta mar hogy nem akar velem lenni.Azt kb 3 honappal az elott mondta. Ugy gondoltam ha eltelik 3 honap akk uj lappal kezdhetunk es megtetszhetek neki. Erre en azt mondtam hogy nem gondoltam hogy az a visszautasitas orokre szolt. Erre o: o se orokre ertette, de meg mindig "nem" a valasz.Akkor megtudtam hogy epp tetszett neki egy srac es en beugro voltam. Szoval akkor azzal a sraccal epp folyamatba volt neki a randizas, ismerkedes, en meg kozbeszoltam.Nem tudom h most egyutt vannak e. Most akkor mit akart ezzel mondani? Ez azt jelenti h lenne velem de ez nem a megfelelo ido ra? Ha nem akar velem lenni soha akkor mondhatta volna hogy "igen az a visszautasitas orokre szolt" nem?2019. jún. 23. 23:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak nem akart megbántani
2/2 anonim válasza:
Nem akart paraszt lenni, 2019 van egy elutasítás semmi, ezer és ezer lány van, nem kell leragadni egynél ha nemet mond, fel a fejjel
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!