Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vonzódnak hozzám a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vonzódnak hozzám a fiúk?

Figyelt kérdés
16 éves leszek, és mar 3 éve nem volt senkim. Kicsit ducibb vagyok, már fogyozók is egy ideje, de csak pár kiló plusz van rajtam,nem az a túlságosan duci. Annyiszor próbálkoztam már a fiúknál, de nem jön össze mindegyik elutasít, az egyik még el is futott mikor meglátott mert azt mondta ő szebbre számitott,és még rengeteg ilyen szemétség volt amit tettek velem a fiúk.. Kezdek depressziós lenni,önbizalmam az nulla mert teljesen lerombolták.

2019. jún. 22. 23:40
 1/9 anonim válasza:
13%
Nyugi én pontosan ugyan így vagyok!
2019. jún. 22. 23:49
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
mennyi cm és mennyi kg?
2019. jún. 22. 23:55
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Testtömegindex? :D Ha valóban csak 2-3 kiló felesleg lenne rajtad, akkor biztos nem reagálnának ilyen rosszul rád!
2019. jún. 23. 00:41
 4/9 A kérdező kommentje:
ba.zdmeg nem azt mondtam hogy kritizálj le hanem segítséget kértem de persze azt már nehezebb adni inkább basszuk le szépen azt az embert 😂😂. Tudod egy túlsúlyos lány is érdemel azért boldogságot akármennyire dagadt.:)
2019. jún. 23. 00:47
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Hova kapkodsz? Nagyon fiatal vagy még...

ha ennyire szarnak erzed magad, akkor menj sportolni es formasabb tested lesz, majd megdugjak a pervez fiuk... Ezt akarod?

2019. jún. 23. 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

16 évesen már 3 éve nem volt senkid?

Én 16 évesen kezdtem fiúzni.

Meglátásom szerint akkor kezdtem nőiesedni, odafigyeltem magamra és észrevettek a fiúk. Persze nem a suliból szemezgettem és mindig egy kicsit idősebb fiúkat néztem ki. Megtettem feléjük egy aprócska szinte semmit nem jelentő lépést, de mindig horogra akadtak. Tudtukon kívűl hálóztam be őket, azthitték ők választottak engem, de igazából fordítva volt. :D

13-14 évesen volt egy nagy szerelmem, mászkáltam utána a városban, próbáltam mindig arra a helyre menni, ahol ő is bandázott a haverjaival, akkor még nem forrott ki a technika.

Viszont lassan másfél éve együtt vagyunk. :D

23/N

2019. jún. 23. 02:47
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
biztos kicsik a melleid
2019. jún. 23. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Inkább a tanulással foglalkozz
2019. jún. 23. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
43%

Én is kicsit ducibb vagyok, mégis sok fiú próbál udvarolni nekem..

Lehet nem a kinezettel, hanem a jellemeddel van a probléma.. :)

2019. jún. 23. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!