Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem vonzódnak hozzám a nők?

Miért nem vonzódnak hozzám a nők?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok srác vagyok, mások elmondása szerint jóképű, izmos, jól öltözött, de ennek ellenére mégis a nők valami oknál fogva nagyon közömbösen viszonyulnak hozzám. Ha egy társaságba vagyok velük semmi jelét nem látom annak, hogy valakinek bejönnék, vagy egyáltalán érdekelném. Nem tudom ennek mi lehet az oka, már mindent megpróbáltam, de semmivel sem tudtam ezt feljavítani
2018. okt. 29. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
A 20 éves csajok el vannak kényeztetve. Nézik az egzisztenciát! Ha diák vagy, akkor azért vagy csóri, ha meg már dolgozol, akkor meg tutira nem lehetsz valami komoly helyen.
2018. okt. 29. 17:08
 2/7 A kérdező kommentje:
16 eveseknel sincs eselyem
2018. okt. 29. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Iratkozz be egy kizomba tánctanfolyamra. Nagyon bújós tánc, amire nem is nagyon járnak 30 felettiek.
2018. okt. 29. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:

"jóképű, izmos, jól öltözött"

Ez mind csak külsőség. Kezdd el a belsődet is fejleszteni végre.

2018. okt. 29. 18:09
 5/7 he84 ***** válasza:
Nyilván az a gond, hogy a belsőd, jellemed és a kisugárzásod nem jön be nekik. Vagy azért van ez, mert alapból ilyen vagy és még nem lett szerencséd, vagy valamit rosszul csinálsz, ami sokaknak nem jön be. Látod, a belső és a kisugárzás bizony többet ér, a külső nem minden. Hiába szép, izmos valaki, ha belső szinten nincs benne semmi olyan, ami érdekelheti a másoikat, vagy ha rosszul csinálsz valamit.
2018. okt. 29. 19:32
 6/7 he84 ***** válasza:
És nem baj az se, ha 20-22 évesnél idősebbeknél is próbálkozol, akik már érettebbek.
2018. okt. 29. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ha egy társaságba vagyok velük semmi jelét nem látom annak, hogy valakinek bejönnék, vagy egyáltalán érdekelném". Łófä$zt vagy te jóképű akkor.

Isten hozott a pokolban.

2018. okt. 30. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!