Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy hozzám nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy hozzám nem vonzodnak a fiuk pedig szépen öltöködöm és követem a divatot de semmi?

Figyelt kérdés
Én nem tartom magamat szépnek viszont sokan mondják hogy szép az arcom meg jo az alakom is, hozzám mégsem vonzódik senki. A másik kérdésem miből lehet jeleket leszürni ha mégis bejönnék valakinek csak nem meri bevallani?

2019. febr. 22. 23:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát akkor nem vagy szép
2019. febr. 22. 23:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy gyerekesnek, vagy unalmasnak tartják a személyiséged; vagy épp túl "sok" lennél nekik, hogy annyira pörögsz pl, hogy nem bírnák veled tartani a lépéstempót. Vagy pl nemtom, ki mennyire intelligens a környezetedben; de az a praktikus, ha mindenki hasonló szintűt keres maga mellé, mert azzal értik meg egymást hosszútávon, és így tudnak egymástól tanulni, együtt fejlődni. Most ilyen lelki fejlődésre gondoltam első sorban, de lehet akár pl szeretkezésben is tán pl kreatívabb; vagy főzésben még akár.
2019. febr. 22. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
*Jaaa, de te még tini vagy; akkor ne aggódj, nem vagy még lekésve semmiről!! Lehet, hogy még nincs is itt az ideje a sorsodban; és pl lehet, hogy életed ezen szakaszában; hát pl lehet, hogy a magányt kell/lehetőséged nyílik megtapasztalnod. Meg még pl nem is találtad meg esetleg a megfelelő embert; de ez nem baj, még nem vagy elkésve semmivel. Ne aggódjál! Hogyha kedves a lelked, akkor majd biztos lesz valakid; és nem fogsz egyedül megöregedni; szóval szerintem tényleg nem kell aggódnod!!:)
2019. febr. 22. 23:51
 4/11 A kérdező kommentje:
a 2.-nak szol! látom te tapasztalt vagy. lenne még egy kérdésem. Az igaz hogy az ellentétek vonzák egymást. Ha igen kifejtenéd nekem léccives?
2019. febr. 22. 23:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne a divatot kövesd, legyen saját stílusod. Ezt nem nehéz kialakítani. Ha tetszik valami ruhadarab próbáld fel, ha jól érzed magad benne, hát vedd meg és hord boldogan. A vans cipők is divattá váltak, de személy szerint ha meglátom valakin falra tudnék mászni.

Ezt így baromság kijelenteni, hogy biztosan nem vonzódik hozzád senki. Attól mert te nem veszed észre, még nem feltétlen van így. Járj nyitott szemmel, figyelj a környezetedre. Hidd el, gyorsan észre lehet venni ha valakinek tetszel. Egyébként meg rengeteg olyan srác van, aki csak távolról figyel, nem ad különösebben szembetűnő jelet arra, hogy bejössz neki. Úgymond nem lép ki a komfortzónájából.

Jelekkel kapcsolatban annyit, hogy; egy szemezés, szemkontaktus keresés sokat elárulhat önmagában is. Ha esetleg köszön neked, figyeld miként teszi azt. Mosolyog hozzá és kedvesen mondja? De ismerős körből is ki lehet szűrni könnyen. Pl sokat próbál a közeledben lenni, próbál megnevettetni, ha mesél valamit figyeli a reakciódat, vagy kifejezetten neked mesél.

2019. febr. 23. 00:53
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom milyen srácokat ismersz, de én úgy tudom, hogy a pasikat nem az érdekli, hogy milyen ruha van rajtad, hanem hogy mikor veszed már le. :D

Ha te nem tartod magad szépnek, akkor hogy várhatod el, hogy más szépnek lásson téged? Mindenki pont annyi tiszteletet és szeretetet kap, amennyit önmagának ad.

Fejleszd az önbizalmadat, sportolj, táplálkozz egészségesebben és az énképed is javulni fog, így elkezdenek majd vonzódni hozzád fiúk.

24/F

2019. febr. 23. 01:15
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. lesz amit feltétlenül megfogadok :)
2019. febr. 23. 01:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vonzódnak, csak nem adsz nekik jeleket, hogy merjenek kezdeményezni.
2019. febr. 23. 03:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ellentétek azért nem vonzzák egymást, mivel a társak akkor tudnak jól működni, ha egy hullámhosszon vannak, tehát, ha van miről beszélni, vannak közös véleményeik, közös tevékenységeik. Ez alapján az ember ösztönösen önmagához hasonlót keres.
2019. febr. 23. 07:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy megjegyezném, hogy:

divat = tömeg = személytelenség

De ha ilyen fiúra is vágysz, nyugodtan kövesd.

2019. febr. 23. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!