Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy hozzám nem vonzodnak a fiuk pedig szépen öltöködöm és követem a divatot de semmi?
Figyelt kérdés
Én nem tartom magamat szépnek viszont sokan mondják hogy szép az arcom meg jo az alakom is, hozzám mégsem vonzódik senki. A másik kérdésem miből lehet jeleket leszürni ha mégis bejönnék valakinek csak nem meri bevallani?2019. febr. 22. 23:41
11/11 anonim válasza:
Sokáig nem érdeklődtek a fiúk utánam, mert túl érett természetem van.
Tökjó humorom van amúgy, meg nem vagyok túl komoly, de első látásra senki sem tartott túl érdekesnek. Nem is értettem. Azt hittem hogy a külsőmmel van a baj, amíg rá nem jöttem erre.
Ez úgy változott meg végül, hogy átgondoltam azt, hogy ki is vagyok én. Felismertem az előnyös és hátrányos tulajdonságaimat egyaránt, magabiztos lettem... és végül egy nálam fiatalabb fiú érdeklődését keltettem fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!