Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval van egy lány aki nekem nagyon tetszik és azt mondta hogy én is tetszek neki DE F/16?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy most nem akar kapcsolatot pedig nagyon tetszek neki meg jól nézek ki meg minden de most nem akar kapcsolatot mert itt a nyár és úgyse tudnánk nagyon találkozni és neki is vannak most családi gondjai stb.
Viszont szeptemberben hogyha még mindig tetszünk egymásnak akkor összejöhetünk. Én mondtam neki hogy biztos hogy tetszeni fog nekem meg ő is ezt mondta.
De ha tényleg annyira tetszek neki akkor miért ne jöhetnénk össze? Miért kell szeptemberig várni?
Vagy lehet hogy tényleg nem akar most kapcsolatot csak majd később?
Nem értem és nagyon rosszul esik nekem.
2019. jún. 12. 00:55
11/11 anonim válasza:
Ne várj semmire, tegyél úgy, mintha nem lenne ez a lány, ismerkedj emberekkel, éld a saját életed. Aztán szeptemberben kiderül, hogy tulajdonképpen mit is szeretne, de addig se pazarold az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!