Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szóval van egy lány aki nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval van egy lány aki nekem nagyon tetszik és azt mondta hogy én is tetszek neki DE F/16?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy most nem akar kapcsolatot pedig nagyon tetszek neki meg jól nézek ki meg minden de most nem akar kapcsolatot mert itt a nyár és úgyse tudnánk nagyon találkozni és neki is vannak most családi gondjai stb.

Viszont szeptemberben hogyha még mindig tetszünk egymásnak akkor összejöhetünk. Én mondtam neki hogy biztos hogy tetszeni fog nekem meg ő is ezt mondta.

De ha tényleg annyira tetszek neki akkor miért ne jöhetnénk össze? Miért kell szeptemberig várni?

Vagy lehet hogy tényleg nem akar most kapcsolatot csak majd később?

Nem értem és nagyon rosszul esik nekem.

2019. jún. 12. 00:55
1 2
 1/11 1112 ***** válasza:
100%

Lehet, hogy gyereknek érzi magát még egy kapcsolathoz, azért akar várni, lelkiekben rákészülni, hangolódni

Vagy pl esetleg csak a barátnők előtt villogni kellesz.

Vagy csak hülyít és hiteget.

Mi az, hogy nyáron nem nagyon tudnátok találkozni? :D Hát végre nem kell iskolába menni, lehetne egy csomó szabadideje; azt meg, hogy mikor mennek nyaralni, gondolom nem egész nyáron, tehát azt meg valszeg már előre tudhatja, mert a szüleinek le kellett foglalniuk már a szállást; mert minden hamar betelik. Még ha diákmelózik is; kellene, hogy legyen ideje a szerelmére. Tehát nekem ez így picit sántít, hacsak tényleg nem az van, hogy még esetleg éretlennek érzi magát egy párkapcsolatra; de ezt nem merte az orrodra kötni. :) Egyszer-egyszer azért biztos tud pénzt kölcsönkérni buszjegyre is, ha messzebb laktok egymástól. Valahogy csak megoldható még az is, hogy lehetőleg ne a legnagyobb melegben talizzatok, de még ne is legyen sötét. Meg még pl attól találkozgathatnátok, hogy nincsen iskola. Mondjuk pl ha a szülei senkivel nem engedik őt találkozni, elzárják-bezárják; akkor az úgy viszont tényleg eléggé necces; viszont akkor iskolaidőben is le lenne szidva, tehát nemnyáron is. Hogyha elmegy valakivel csavarogni. Meg pl akinek kedvére való a társaságod; azzal találkozhatnál úgy is, hogy nem akartok még járni. Hogy ezt előre megbeszélnétek; hogy neki pl egyelőre túl korai lenne egy párkapcsolat, de azért még , akár már most is, szívesen találkozna veled; pl elmenne veled egy fagyira. Tehát lehet járás nélkül is találkozni, ha ettől tart; ha ez még neki túl hamar, túl hirtelen lenne. Már , most a korához képest gondolom, hogy ha pl az életkorához, vagy korától függetlenül az érettségéhez képest túl koránnak/korainak érezné. Mert a 'járás' az meg ugye fokozatosan alakul ki , a találkozgatásokból. Hogyha mindketten tetszetek egymásnak, köldönösen.

2019. jún. 12. 01:33
 2/11 1112 ***** válasza:
*Lehet amúgy az is , hogy önbizalomhiányos, és attól fél, hogy meg sem érdemelne téged; ami szerintem butaság; ezt túlgondolja; a másik meg; hogy fél, hogy meglátnád őt széjjel-izzadtan; pedig amúgy meg nyilván lehetőleg ne a legnagyobb melegben menjetek sétálni a parkba:D Tehát ne déli 11 és du 15 óra közöt:):) Hanem gondolom kicsivel később:):):)
2019. jún. 12. 01:35
 3/11 1112 ***** válasza:
*11 az délelőtt akart lenni
2019. jún. 12. 01:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát a találkozás az azért nehézkes mert én dolgozok 10-18-ig és neki nevelőszülője van aki nem nagyon szereti elengedni de nem csak hozzám hanem nagyon sehova
2019. jún. 12. 08:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként másfél évvel fiatalabb
2019. jún. 12. 08:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem gondolja komolyan, hogy párkapcsolatot szeretne kialakítani veled. Az összes eddig általam látott szituációban ez a "most ne jöjjünk össze, majd x idő múlva" kijelentés kivétel nélkül egy friendzone-t jelentett.
2019. jún. 12. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak a nevelőszülő miatt. De tudod mit? Szeptemberben kiderül, itt mi úgyis csak találgatni tudunk
2019. jún. 12. 10:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak ki akar használni. Azzal hogy a suliban,az új tanévben már lesz egy pasija akivel menőzhet. De lehet hogy csak a nevelőszülei nem engedik,vagy miattuk nem akar kapcsolatot.
2019. jún. 12. 13:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy nem a barátainál akar velem menőzni.
2019. jún. 12. 15:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat majd kiderül hogy mi lesz ti tényleg csak találgatni tudtok.

Én hiába mondtam neki hogy szeretném tudni mit érez irántam mondja meg őszintén mert az sokkal jobb lenne ha most megmondaná ha nem akar semmit mint hogy szeptemberben.

Mert akkor egész nyáron várok a semmire.

2019. jún. 12. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!