Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány, mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, nem sokat beszéltünk, de jóban vagyunk. (osztálytársam)

Mit csináljak, hogy összejöjjek vele? Hogyan kerülhetek közel hozzá?

2019. máj. 27. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
mióta ismered?
2019. máj. 27. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
7 éve.
2019. máj. 27. 21:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez ekég soknak tűnik, de 2 mondtatok nem beszéltünk, és most tetszett meg. :D
2019. máj. 27. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
írj rá vagy menj oda szünetekben hozzá, kezdj el érdeklődni a hogyléte és az élete iránt, ismerkedj meg vele és ha van valami az úgyis kiderül. #1es voltam
2019. máj. 27. 21:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem merek. Tudom nincs benne semmi ijesztő, de nem tudom mit mondjak neki
2019. máj. 27. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Hidd el a csajok ugyanúgy félnek, de nagyon nagyra értékelik ha odamész hozzájuk és kezdeményezel. Nekik is ez nagyon pozitív dolog, szerintem az a legrosszabb ha meg sem próbálod, szóval hajrá! ;) 17/F
2019. máj. 27. 22:00
 7/7 Riki miller ***** válasza:
Csak soha ne pánikolj , éld meg a pillanatot beszélgess vele , kérdezd meg mivel tőlti az idejét , derítsd ki hogy mok foglalkoztassák, indulj ki abból hogy mik a közösek bennetek, mintha csak az anyukáddal beszélgetnél mond el ha szarul vagy vagy ha valaminek nagyon örulsz majd hívd el valahova , de csak utána...
2019. jún. 14. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!