Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akibe szerelmes vagyok, és ő is szerelmes belém. Nem olyan rég ismerjük egymást, de nagyon jóban vagyunk. Célozgat rá, hogy össze kéne jönnünk. Hogy tegyem fel neki a nagy kérdést? Kicsit félek
Hat nekem eleg kulonbozo kepp tettek fel ezt a kerdest.
Az elso baratom gyoker modon fbn hozta fel, buliban ossze kavarodtunk kicsit komolyabban, majd megkerdezte en komolyan gondolom e vele mi van most velunk es mondtam neki ezt inkabb szemelyesen beszeljuk meg. Ott vegul azt mondta szeretne velem egyutt lenni, de ez csak rajtam all hogy dontok. Buli elott mar talalkozgattunk par hete. Bar akkor meg volt noje de fiatal voltam es naiv , hogy azt hittem engem nem bsz at 😂😂😂
A masodik ugy tortent, hogy egyszeruen megkerdezte lennek e a baratnoje egy esti seta soran.
MIVAN?
Am ha tudo akkor miért kell feltenned? Bartnőmmel is hasonló volt a helyzetem, én meg egyszer elhívtam, valamit asszem odakellett adnom neki és akoor, amikor nem számított rá megcsókoltam.
Igen ebből tudta, hogy együtt vagyunk :P
am én végképp az az ember vagyok ,aki sosem tenne ilyet, de mivel tudtam, hogy ő is ezt érzi x3
"és ő is szerelmes belém."
Kösd fel a gatyád!
Hívd el valahova és ott dumáljatok egy kicsit. Aztán kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!