Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Más is vett már észre ilyet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is vett már észre ilyet?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy srác, akibe szerelmes voltam, és egyébként ő ezt valahonnan megtudta.

Sok-sok szenvedés után sikerült 1 év alatt elfelejtenem őt. (Már amennyire sikerült.) Aztán mostanában azt veszem észre, hogy a fiú úgymond érdeklődik irántam, egyfolytában néz engem, ott van a közelemben, és olyan is volt már, hogy rámmosolygott. Ráadásul az osztálytársai is hangoskodnak akkor, ha a közelükben vagyok.

Nem értem, hogy mi ez a hirtelen változás, hiszen tudom, hogy tavaly nem jöttem be neki, viszont most teljesen kétértelmű jeleket küld. Egyébként ez már nem az első eset, hogy az a fiú aki tetszik, az elején elutasít, aztán mikor elfelejtem őket, akkor érdeklődnek irántam.

Ez szándékos?😅 Mással is megesett már ilyen? Egyáltalán miért csinálják ezt?

Köszi a választ.☺️

2019. máj. 24. 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem szóban mondta el, hogy elutasított, akkor lehet még bizonytalan volt, és aztán valahogy bejöttél neki.

De te hogy érted, hogy elutasított? Nem lépett feléd vagy mi?

2019. máj. 24. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!