Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utál a leendőbeli anyósom?
Figyelt kérdés
Érdekes egy nő. Tisztelettudó, segítőkész vagyok náluk (ezt a párom apja mondta) csupán neki nem vagyok szimpatikus. A pasim folyton hivogatja kb nincs egy perc hogy kettesben hagyna minket, ahova el akarunk menni ő is jönni akar még a szerencse az h barátom leállítja. Kb minden héten kb 2-szer náluk vagyokde neki ez sem elég magához akar láncolni ha valahova nem tudok velük elmenni megsértődik és utálja ha a barátom átjön néha hozzánk is 16/L2019. jún. 10. 20:07
11/17 anonim válasza:
Lehet hogy 20 éves férfi,de attól még anyuci szemében ő még egy pici fiú.
12/17 A kérdező kommentje:
okés csak én tényleg normális vagyok vele. nem szólok be amikor sérteget. én is elvárnám hogy rendes legyen és NE szóljon bele még az én életembe is meg ne ugráltassa a fiát amikor együtt szeretnénk lenni egy picit a házimunkák helyett
2019. jún. 10. 21:46
13/17 anonim válasza:
#6 Azért, mert te ezt látod, még nem minden esetben van így. Kicsit ki kéne nyitni a szemed, mert igenis létezik ilyen, már a saját példámból kiindulva is.
Kérdező! Ha egyszem fiú a párod, akkor az lesz a gond. Vannak olyan anyák, akik nem tudják kontrollálni a túlféltést és hiába 20 éves a gyereke, ha ő még mindig kisgyereknek látja. Itt a párod az, aki tud tenni az ügyben, le kell ülniük beszélgetni, illetve kicsit el kell távolodnia tőle, hogy az anyja észrevegye magát.
14/17 anonim válasza:
Hú én most menekülnék. 16 évesen még találsz magadnak bőven fiút. Ez a srác sosem fogja leállítani az anyucikáját. Nem veled van a baj, hanem anyucival. Meg fogja keseríteni a kapcsolatotokat.
15/17 anonim válasza:
18 évesen nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, végül anyuci elérte amit akart. Én fodrásznak tanultam akkor, ő meg jogi karra készült (hozzátenném nekem jobbak voltak az eredményeim érettségikor mint neki stb de én nem akartam egyetemre menni meg nem is tudtak volna a szüleim támogatni). Exanyós jelölt olyan egyetemre küldte a fiát ami tőlünk 6 órányira van. Mondjuk így magával cseszett ki mert teljesen egyedül maradt. Brutálisan fúrt engem a fiától, hogy majd eltarthat engem, nem lesz belőlem semmi, gyereket szülök a nyakára, hülye vagyok, műveletlen meg koszos rendetlen és folytathatnám. Ez már 12 éve, úgy hallottam fia megutálta ( sulit otthagyta), depis lett meg alkoholista. Nem tudsz tenni semmit ellene, kérd meg párod beszéljen vele erről.
16/17 anonim válasza:
Az anyós azért fúrja, mert utal téged, de az nem jelenti azt ,hogy szereti a fiát csak irigy ,hogy ő boldog veled.
17/17 anonim válasza:
Azért mert a srác anyuci kicsi szeme fénye és az is marad ahogy a példa mutatja. Ha nem tudja megértetni az anyjával hogy hagyjanak titeket vagy legalább téged nyugodtan akkor őt mindig anyu fogja iránytani te pedig a 2. leszel. Mint Howard az agymenőkben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!