Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e valami még belőle vagy sem? Ezek utan hogy csináljam? .
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel mar egy ideje fogalalkozom es beszelgetunk talizunk. Mar kb 4honapja ismerem de csak kb 2honapja vagyunk joba eleg joba minden nap talizunk es ki derult hogy kedvel és nem baratkent tekint ram ... ma nagyon bele mentunk ebbe a témaba es el mondta hogy igen kedvel meginden de még talan egy kicsit mindig erez valamit a volt baratja irant de engem is kedvel es nem akar kétt asztal allá esni, viszont az exével mar semmi penzert nem lenne ujjra.. ezert nem tudom hogyan tovabb? Ugyan ugy talalkozgassak vele es majd ki derul vagy nem tudom...?! Ezer kernek kis tanácsot.2019. jún. 4. 01:57
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés már volt O,o
Igen, találkozzatok, érezzétek jól magatokat, még ha nem is lesz a lánnyal semmi, még akkoris szép emlékek lehetnek ebből :)
Tanuljátok már meg, egy barátság a lánnyal, többet ér mintha egyszer megdugod, és azt mondja " ez neki nem fog menni "
Vagy hogy simán elküld mert most nincs kedve új kapcsolatra :)
2/2 anonim válasza:
Rosszul mondta, az "két szék közé esni". Ez azt jelenti, hogy mindkettőt akarná, de egyik se jön össze és hoppon marad. Szóval gondolom nincs tisztában a kifejezés pontos jelentésével ha még rosszul is használta. :)
Szerintem szép lassan túl fog jutni az előzőn és akkor majd tiéd a pálya. Légy vele türelmes, nyugodtan találkozgassatok, majd aztán jelzi, ha már készen áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!