Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sírok, mi a fene van velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sírok, mi a fene van velem?

Figyelt kérdés
Egyik nap, 1 hete, pénteken, megismertem egy lány-t, aki olyan mint én, személyiségben, én fiú vagyok. Vannak problémák, amik talán akadályozni fogják, hogy nyáron találkozzunk, hasonlók, és hiányzik, fáj a mellkasom. Régen volt velem egyszer ilyen, de az internetes volt, és rendesen át lettem verve. Mostani helyzet külömbözik, ez az érzés, sokkal erősebb, mint bármelyik amit tapasztaltam. Félek.
2019. jún. 1. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne félj, idővel jobb lesz.
2019. jún. 1. 13:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönet, szerintem beleszerettem, ez biztos. Szóval, nem fogom feladni, mindent megteszek érte, hogy beszélgethessünk a nyáron, mindenkitől segítséget kérek akikben bízok, akármilyen sérülést is szerzek lelkileg, nem érdekel, segíteni fogok annak a lánynak. :)
2019. jún. 1. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!