Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srác vagyok de szinte sírok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srác vagyok de szinte sírok elkeseredettségemben! Mit mondhatnék a lánynak?

Figyelt kérdés

Nos kezdem az elején... Volt egy lány nagyon beleszerettem, de nem jött össze a dolog. Most már sikerült tovább lépni. Egészen jól elvoltam. A suliban elkezdték vadászni a menő srácok és a jó csajok a párjukat a szalagavatóra. Van egy lány osztálytársam. Ő az évfolyam egyik legszebb lánya. Úgy döntöttem egy életem egy halálom megkérdezem táncolna-e velem. Ő azt mondta hogy nagyon szívesen, most még beszélt pár sráccal de ő engem választana<3. Azt hittem álmodok. Elkezdtünk beszélgetni, a legjobb barátnője elkezdte kérdezgetni van e barátnőm... Amikor beszélgettek egymással végig engem nézett a táncpartnerem. Írosgattunk egymásnak Messengeren és beszélgetés közben egyszer csak nem írt vissza. A suliban nem is köszönt. De ez már egy pár napja. Én meg beleszerettem:'( Nem szeretném hagyni ezt az egészet. Bejöttem neki korábban. Talán most is.

Mit tehetnék mondhatnék neki? Bele vagyok betegedve.

Kérlek segítsetek!

17/F

2018. ápr. 9. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Talán kérdezd meg, hogy mi változott meg azóta hogy megérted, táncoljon veled.
2018. ápr. 9. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy mi a baj, hogy mi történt. Ezt le kell tisztázni de gyorsan.
2018. ápr. 9. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
ENGEM SZERess...marmint inkabb beszeld meg vele.
2018. ápr. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!