Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon megbántott a fiú akit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántott a fiú akit szeretek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akibe régóta szerelmes vagyok. Eddig is csak álmodoztam róla, mert tudtam hogy sose kapom meg. Elég jól néz ki hozzám képest, és emiatt sem mertem kezdeményezni. Múltkor viszont annyira megbántott hogy azóta csak sírni tudok. Egy szünetben ültünk a terembe én, ő, meg jó pár lány haverja. Beszélgettek arról hogy neki ki tetszik az osztályból, és amikor rólam kezdtek el beszélni (akkor pont nem voltam a közelükbe, azt akarták hogy ne halljam) akkor a srác elkezdi hogy velem tuti nem járna, mert szerinte kövér vagyok és nagyon ronda. Meg sem tudtam szólalni annyira lesokkolt amit gondol rólam. Sírva mentem haza és azóta nem is akarok bemenni. Nem bírom felfogni hogy ekkora bunkó, pedig nem ilyennek hittem. Én sem tartom magam szépnek, de csúnyának se. Az önbizalmamat teljesen lerombolta és rohadtul fáj.. Hogy lépjek túl ezen? Kérlek segítsetek!

2019. máj. 24. 21:48
 1/3 anonim válasza:
35%

Hasonló szitu...

Amit tanácsolni tudok, hogy ezt a véleményt (amit Ő alkotott rólad), el kell hogy érd, hogy az ellentettét gondolja. Nem azt mondom, hogy drasztikusan kezdj el fogyózni stb. hanem valamit változtass magadon, magadban, de csak úgy, és azt AMI MÉG NEKED IS KÉNYELMES!!!

Ha ezek után is így vélekedik rólad, valahogy el kell engednek. Mást nem tudsz tenni majd.

És tudom, hogy fáj. De majd idővel minden jobb lesz, hidd el.

2019. máj. 24. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy te szerelmes vagy belé, hogy szereted e, azt nem tudom. A szeretetnek ugyebar ezer fajtája van.

Bar meglátásom szerint neked csak tetszik, főleg, ha ilyet mond rád. Lehet általában kedves, így van benne valami, ami megfogott. De lehet, hogy amúgy tényleg elég bunkó, nemtudom.

Túllépni úgy tudsz, ha másokkal kezdesz el beszégetni, más fiúk felé "kacsintgatsz". De simán jó ha csak baráokat szerzel, tapasztalat, hogy néha a legváratlanabb helyekről jönnek az új barátok, "szerelmek".

3/3 anonim ***** válasza:
Aki kinézet alapján így megsért és külön figyelnek arra, hogy a hátad mögött...... elég gusztustalan lépés nem gondolod??

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!