Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Semmi ötletem. Hogyan oldjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi ötletem. Hogyan oldjam meg a problémát?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Amikor suliban vagyunk minden jól megy, találkozunk, elmegyünk vacsizni, randi stb

De amikor távol vagyunk egymástól nagyon furán érzem magam, olyan érzésem van mintha, megcsalna. A történetek után kiderült, hogy ő is így érez.

A barátom akkor elutazott egy nagyobb városba fogorvoshoz, és kb 4 napig abban a városban kellett volna, hogy maradjon.

Néhány napja történt egy hogyis mondjam, nagyon kellemetlen dolog.

A suli könyvtárban megkértek, hogy segítsek engem és egy másik diákot.

Besegítettem kb 1 órába telt, egy végzős fiú volt a társam aki segített..

A fiút ismertem, mielőtt összejöttem a barátommal, ő vagyis a fiú megkért, hogy legyek a barátnője... persze én nemet mondtam, mert akkor más tetszet.

A feladat után az a srác nagyon kedves volt, meghívott kajálni, én igen mondtam, mert amúgyis éhes voltam és már szédültem is.

Leültünk egy padra a suli udvarában, miután kajáltunk csak úgy hirtelen felém hajolt és megcsókolt.

Amikor ez történt már senki sem volt a suliban, vagyis akkor azt hittem.

A barátom 2 nappal korábban jött haza, és gondolom a tanárnő szólt, hogy még a suliban vagyok besegíteni. Annyira kínos volt, pont akkor történt ez, mikor a barátom is ott volt.

Akkor nem mondott semmit, csak ledobbenten nézett és elment. Én utána mentem, de azt mondta, hogy felejtsem el őt.

De én nem csókoltam meg, az a fiú tette és én teljesen lesokkolta olyan hirtelen történt.

Nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen történt, a legdurvább egy tanárral volt...( inkább nem reszlezezem).

Mikor ilye helyzetben vagyok, mindig megbénul az egész teszem, pedig én megállj szeretnék parancsolni, de nem megy.

~Elszeretném mondani a barátomnak, hogy nem én vagyok a hibás és én megsem csókoltam. Az a másik srác azt mondta, hogy ő szeretne beszélni a barátommal, hogy elrendezze a félreértést... viszont ezt én valahogy nem tartom olyan jó ötletnek~

Hogyan beszéljek vele, ha ő nem hajlandó meghallgatni? Vagy hagyjam, hogy az a másik srác beszéljen vele?

Jó itt bevallom, hogy én is hibás vagyok, de én állandóan ellenkezem, de semmi haszna, a legtöbb csak úgy hirtelen rám támad és nem tudok reagálni.

2019. máj. 16. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Semmiképp ne hagyd hogy a srác beszéljen a pároddal, egyrészt rossz fényt vetne rád, másrészt tetszel a srácnak, nem hiszem hogy kibékítene a pároddal, inkább eltávolítaná a képből...(hazudna h pl te kezdeményeztél)
2019. máj. 16. 07:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj hogy ezt mondom, de szerintem a csók is két emberen múlik. Ha csak nem lököd el hirtelen ahogy elkezd közeledni feléd, akkor ne állítsd, hogy nem akartad. Számomra az is egy kicsit felfoghatatlan, hogy hogyan lehet ezt "véletlen" . Ha nem akarok valakit megcsókolni, akkor a szimpla közeledésére is máshogy reagálok. Egy bizonyos "vonalon" túl nem engedem közelebb, és kész. :D

Szerintem hagyd ki ebből a másik srácot, semmi köze a kapcsolatotokhoz, ő csak szülte a problémát eddig. Ha ki akarsz békülni a barátoddal, akkor neked kell vele beszélni. Ha most nem hajlandó veled beszélni adj neki egy kis időt, valószínűleg el kell rendeznie magában egy kicsit a látottakat. És ha beszélsz is vele, szerintem egyszer elég felhozni azt, hogy te nem akartad megcsókolni, és, hogy nem te vagy a hibás. Ő most úgy érzi elárultad, kár lenne tagadni a dolgokat, a két szemének fog most úgyis hinni. Inkább öntsd ki neki a szíved és a gondolataid, és reménykedj, hogy megbocsát. A baj az, hogy ha meg is bocsájt, valószínűleg sosem, vagy csak nagyon sok idő múlva fog tudni benned megbízni újra 100%-osan.

2019. máj. 16. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy egy tanárral is volt hasonló? :O Mármint ő is meg akart csókolni, vagy ilyesmi?

Ha igen, akkor az nagyon komoly dolog, és mindenképp mondd el a szüleidnek!

A helyedben megpróbálnék kevésbé közvetlen lenni a fiúkkal. Sajnos a tini fiúk azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ, könnyen ,,jelnek" veszik akár még a szimpla illedelmességet is...

2019. máj. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!