Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál bele vagyok zúgva. De Ő mást szeret. Mit csináljak? Szerintetek az én ötletem jó?
Van egy lány az osztályomban és hááát nem egy nádszál alkat de nekem tetszik. Nagyon okos és érdeklik a fiús dolgok.
Az a lényeg hogy nagyon szeret egy francia (?) énekest (akinek hosszú a haja).
Már elkezdtem növeszteni a hajamat hogy olyan legyen mint annak a csávónak (és majd be is festetem)
De van egy problémám... nem tudom a nevét annak a csávónak... Kicsit hosszú, Mátyás királyos orra van, hosszú barna haja, a szeme kék vagy zöld, és április 14-én született (ezt azért tudom mert amikor lapozgatta a naptárát láttam hogy be van írva ennek a fickónak a neve...csak nem emlékszem rá)
Azért szeretném tudni hogy ki is ez mert minél jobban akarok rá hasonlítani és akkor talán lesz esélyem a lánynál...
Segítsetek kérlek...
Azt szeretném tudni ki ez a csávó?
Nem akarok rá írni és megkérdezni.... hogy magyarázzam meg hogy miért érdekel...
lol. azt hittem ez vicc :D
Ha tényleg komoly, akkor ezt hagyd. Ez nem így megy. Nem fog beléd szeretni, mert beöltözöl másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!