Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kell a segítség. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kell a segítség. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval még első másodikban megismertem egy lányt tudom még csak 6 voltam de már akkor nagyon szerelmes voltam, és ő is viszonozta. Aztán sajnos iskolát kellett váltanom, és nem láttam többet. Vagy 1 év volt mire kb annyira elengedtem hogy nem azon kattogtam 0-24. 6 évig még csak nem is hallottam felőle, de nem tudtam elfelejteni. Ez idő alatt nem volt más szerelmem. (Ő iránta éreztem csak így egész életemben) Most (gimi első) megismertem megint. Megint osztálytársak vagyunk. Nagyon szeretném elmondani neki, hogy mit érzek, de félek. Nem tudok róla hogy lenne pasija, de nincs elég önbizalmam odaállni elé. Mit tudnék tenni, hogy több önbizalmam legyen, hogy el merjem neki mondani?

Csak értelmes válaszokat kérek akár privátban is jöhet válasz... A segítséget nagyon köszönöm.

2019. máj. 10. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Az az elé állok és elmondom neki mit érzek sokszor nem jön be, mert túl nyálas és valószínűleg ő nem így érez. A legjobb megoldás ha beszélgetsz vele, bókolsz neki, elhívod randizgatni és ha neki is bejössz idővel alakulni fog a dolog.
2019. máj. 10. 15:40
 2/6 anonim válasza:

Nemtom ez hogy hatna rá de mondhatnád neki hogy: "Szia rég nem találkoztunk , nem beszélgetünk arról hogy mi történt velünk egy kajáldában?"

És ez mar valami randiszerű , így megtudhatod hogy mi történt vele , azt hogy van-e pasija meg stb.

2019. máj. 10. 18:56
 3/6 anonim válasza:
Vagy valami ehez hasonló finomabb szöveg
2019. máj. 10. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget, de egyszerűen annyira félek a beégéstől elötte, hogy még hozzászólni se merek. Ezen kéne valahogy segíteni, hogy legyen hozzá bátorságom. Mert tényleg ha hozzámszól már remeg kezem lábam görcsöl a gyomrom és ideges vagyok...
2019. máj. 10. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Te szerencsésnek mondhatod magad, mert nekd lenne témád vele bezsélgetni. Ugy régebben egy osztályba jártatok, gondolom ezt is fel lehetne hozni valahogy, hogy ne lény unalmas. :)
2019. máj. 10. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Légy udvarias, mutass érdeklődést iránta. Ne izgulj, mert úgy csak elrontani tudnád. Esetleg dicsérd meg a haját, vagy a szettjét. Próbálj meg ugysnabban a társaságban lenni vele, könnyebb lesz feloldódni. Kérdezd meg, milyen volt a suli miután elmentél. Hallgasd meg mindig és mutasd, hogy figyelsz rá. Vagy órákon, amikor jelentkezik, nézz rá, mutasd az érdeklődésed, és ő is nyitni fog feléd.
2019. máj. 11. 03:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!