Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit érzek és mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hát az van hogy van egy 23 éves barátom. A barátaim által ismertem meg. 3 hónapja vagyunk együtt és az első egy hónap nagyon szép volt. De utána jött a fékete leves nem találkozunk annyit tény hogy nem lakik valami közel hozzám de szart rám mikor lett volna ideje. Mindig minden fontosabb volt elkeztunk mostanság többet veszekedni. És azért ez elég gáz mert ebbe a három hónapba meg nagyon rózsaszín ködnek kellett volna lennie de nalla egyáltalán nem volt még ez. Nem tudom eldönteni hogy nalla ilyen ha szeret valakit. Na és ugye eléggé össze vesztünk én meg egy buliba smároltam egy sráccal. Valamelyik nap találkoztunk rettentően élveztem a társaságát és úgy érzem hogy sokkal boldogabb voltam vele ebbe a pár órába mint a barátommal bármikor. De valahogy nincs szívem ott hagyni mert valamit úgy érzem csak érzek iránta de nem tudom micsinaljak mert ez a srác meg nagyon oda adó és nagyon tudna szeretni ezt érzem. De félek hogy nem ismerem eléggé meg és úgy bele vágják mint a mostaniba és kiderül jön hogy mégsem olyan jó vele annyira.2019. máj. 7. 22:03
1/4 anonim válasza:
Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.
/Johnny Depp/
2/4 Laylah válasza:
Szakíts az elsővel, nyilvánvaló, hogy nem vagy vele boldog, csak alibinek van és/vagy félsz szakítani, mert "úristenegyedülmaradok". Nem kell rögtön összejönni a másodikkal, sehol sincs kőbe vésve, hogy kapcsolatból kapcsolatba kell ugrálni. Hagyj időt a dolognak a másodikkal, nem kell elkapkodni, ismerd meg rendesen, addig felesleges kapcsolatot kezdeni nem csak vele, de úgy általában bárkivel.
3/4 anonim válasza:
Meg csak 3honapja vagytok egyutt simán kihevered a szakítást 1het alatt. Plusz ha 3honap után mar veszeledtek és megcsalod akkor mi értelme egyutt lenni?
4/4 anonim válasza:
Az elsőnek telyesen igaza van...
Vagy is inkább johhny-nak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!