Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek ugy mint régen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, fél éve van barátom, 1,5 éve ismerem.. az elején nagyon nagy volt a szerelem,mindig vártam hogy találkozzunk, mert nagyon hiányzott,mindig készülődtem, szép akartam lenni neki.. teltek a hónapok, és azt ereztem hogy nagyon szeretem őt.. de 1 hónapja azt érzem hogy már nem olyan mint régen.. szeretem, de már nem ugy mint régen.. nem tudnám elhagyni,de igy nem vagyok boldog.. ő nagyon szeret, és azt gondolja meg tudjuk oldani ezt.. de nem tudom hogy lehetne.. egyre szomorubb vagyok minden nap, suli miatt is elég stresszes vagyok, meg ez miatt is,szoval minden összejött most.. nem tudom mit tegyek.. nem akarom elvesziteni se..:( kérlek csak normális válaszokat irjatok! :)2019. ápr. 29. 22:29
1/1 anonim válasza:
Ez történt velem és a volt párommal egy éve. Nem tudtam már felvidítani, mert már nem szeretett ugyan úgy és nagyon zavarta a helyzet. Szóval hivatalosan szakítottunk, a gyakorlatban csak közölte velem, hogy döntött…
Ő azóta boldog egy új kapcsolatban.
Ami velem van, az pedig mindegy.
Ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!